Nu op Groot Nieuws Radio

06:00 - 19:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Kari Jobe What Love Is This
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:00 - 06:00 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

Kari Jobe What Love Is This
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 Wens - Non-stop

Nu speelt

Kari Jobe What Love Is This
Luister

Adverteren

Radio is van iedereen. Niet minder dan 92% van alle Nederlanders luistert elke week naar de radio. Men luistert gemiddeld meer dan 3 uur per dag. Radio is altijd en overal te beluisteren. Geen enkel ander medium bereikt overdag meer mensen dan radio.

Onderzoek laat ook zien dat radioluisteraars anders dan televisiekijkers geen argwaan hebben tegen reclame. Ze luisteren ernaar, terwijl ze doorgaan met hun bezigheden. Onbewust slaan ze de informatie op.

Radio is een persoonlijk medium. Het is alsof de presentator bij de luisteraar in de auto of in de keuken zit. Luisteraars beoordelen radio mede daarom als een betrouwbaar medium. Dat zorgt ervoor dat het effect van resultaat van reclame via de radio beter is dan via andere media. 

Voordelen van radioreclame

Radio is altijd en overal. Onderweg en thuis te beluisteren via de ether en internet, gewoon via een autoradio of een ouderwetse transistorradio of via smartphone of computer.

Een radiocommercial kan snel geproduceerd worden en als het moet binnen 24 uur on air zijn. Daarmee is radioreclame snel en actueel.

Radioreclame is betaalbaar. Met een beperkt budget kan een adverteerder een heleboel luisteraars bereiken en een goed resultaat boeken.

Goede ervaringen met Groot Nieuws Radio

Groot Nieuws Radio bereikt elke week 400.000 luisteraars in het hele land. De adverteerders die het effect van hun commercials meten zijn bijzonder tevreden over het resultaat. Luisteraars kiezen er bewust voor om producten en/of diensten af te nemen bij adverteerders op Groot Nieuws Radio.

De media-adviseurs van Groot Nieuws Radio brengen potentiële adverteerders graag in contact met bestaande adverteerders in diverse branches, die hun ervaringen willen delen. 

Media-adviseurs

Marcel Kuckelkorn, media-adviseur (bedrijven)
Telefoon: (0909) 123 1008 (55 cent per minuut)
sales@grootnieuwsradio.nl