Nu op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Geef je auto een betaalbare DAB+ upgrade

Hoe kan ik in mijn auto naar Groot Nieuws Radio luisteren via DAB+? Pure heeft een mooie oplossing voor je met de Pure Highway DAB+ adapters. Deze kun je zelf inbouwen of laten installeren door een van de garages aangesloten bij de Groot Nieuws Radio Businessclub. Eunice Nahuis en Tim Hendriks laten zien hoe dat in z'n werk gaat in deze video's.


Welke Pure Highway-adapter kies je?

Pure Highway 200

Pure Highway 400

Pure Highway 600

Functies: DAB+, smartphone aansluiten via line-in

Deze Pure DAB+ radioadapter werkt samen met je huidige audiosysteem in je auto. Op je dashboard komt een display waarmee je kunt afstemmen op DAB+ zenders, waaronder Groot Nieuws Radio. Een eenvoudige en betaalbare oplossing voor als je DAB+ in je auto wil! De Pure Highway 200 wordt geleverd inclusief DAB+ antenne.

Functies: DAB+, streaming via Bluetooth

De Pure Highway 400 heeft iets extra's als je het luisteren naar DAB+ zenders wil afwisselen met het luisteren naar eigen muziek. Via Bluetooth stream je muziek vanaf je smartphone naar deze adapter, zodat je jouw favoriete Spotify-lijst via je huidige audiosysteem kunt horen. De Pure Highway 400 wordt geleverd inclusief DAB+ antenne.

Functies: DAB+, streaming via Bluetooth en handsfree bellen

De Pure Highway 600 is voor de mensen die het meest uit hun audiosysteem willen halen. Met deze adapter luister je naar DAB+ zenders, je streamt je eigen muziek vanaf bijvoorbeeld Spotify én je hebt een systeem voor handsfree bellen. De Pure Highway 600 wordt geleverd inclusief DAB+ antenne en microfoon.

Prijs (zelf inbouwen):
€ 99,99
Prijs (laten inbouwen):
vanaf € 159,99
Prijs (zelf inbouwen):
€ 159,99
Prijs (laten inbouwen):
vanaf € 219,99
Prijs (zelf inbouwen):
€ 179,99
Prijs (laten inbouwen):
vanaf € 279,99

Bestel nu jouw DAB+ upgrade

Zelf inbouwen of laten inbouwen?

Heeft je auto een sigarettenaansteker en een aux-ingang? Dan kun je de installatie prima zelf doen. Pure heeft een video gemaakt waarin dat stap voor stap wordt uitgelegd. Ook wordt bij het product een duidelijke papieren handleiding geleverd.

Je kunt ook de installatie uit handen geven aan een specialist. Ook als er bijvoorbeeld een aux-aansluiting mist, is het raadzaam om de inbouw te laten doen. Vaak zijn er dan nog aanvullende handelingen nodig om de DAB+ adapter te laten werken. Dat is ook de reden waarom we een vanaf-prijs vermelden: de prijs is afhankelijk van welke aanpassingen nodig zijn.