Backstage

Elke werkdag 14:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Christine Denté Angels
Luister

Backstage

Backstage

Hét muziekprogramma van Groot Nieuws Radio! Met verhalen van artiesten, de première van nieuwe muziek en een kijkje achter de schermen van de platenindustrie.

Elke werkdag, 14:00 - 16:00

Nieuws uit Backstage

Lars Gerfen bewerkt hymnen op nieuw album

larsgerfen_sqwoensdag 18 april 2018 14:55 Lars Gerfen is terug met een nieuw album. Op 'Laat Nou Gaan' staan naast eigen liedjes ook een aantal hymen uit het katholieke getijdengebed. Het idee om de teksten van hymnen te gebruiken, kwam toen Lars op een avond besloot het avondgebed te bidden, zoals dat ook in kloosters gebeurt. "Ik vind het heel mooi om in die traditie te gaan staan en daar je eigen ding aan toe te voegen, zodat het samensmelt." Lees verder

"Muziek maken, God aanbidden en lol hebben"

opwekkingbanddinsdag 03 april 2018 14:55 Op het Zangfestijn van Stichting Opwekking is twee weken geleden de nieuwe Opwekking-CD opgenomen. Hoewel de sfeer goed en ontspannen is, vindt José Witterland, zangeres bij de Opwekking Band, het ook een pittig weekend. "Je geeft zes aanbiddingsconcerten. Je voelt 'm wel aan het einde van het weekend. Maar het is supergaaf dat je met elkaar weer die nieuwe nummers op CD mag zetten." Lees verder

Gehoord in Backstage

Nederlandse Gospel Top 10

Elke vrijdag hoor je in Backstage de Nederlandse Gospel Top 10, de lijst met de tien populairste Nederlandse albums. Bekijk hier de meest actuele lijst!

Van Nederlandse Bodem

Hans draait elke dinsdag in Backstage een lied 'van Nederlandse bodem'. Welk lied mag hij gaan draaien? Je kunt hier stemmen!

Reageren op Backstage?

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.

Hans van Vuuren

Hans van Vuuren

Bekijk deze presentator