Backstage

Elke werkdag 14:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Hillsong United Oceans (Acoustic) (Radio-Edit)
Luister

Backstage

Backstage

Hét muziekprogramma van Groot Nieuws Radio! Met verhalen van artiesten, de première van nieuwe muziek en een kijkje achter de schermen van de platenindustrie.

Elke werkdag, 14:00 - 16:00

Nieuws uit Backstage

Nieuw album Christian Verwoerd over woestijn

christianverwoerdwoensdag 15 november 2017 14:30 'Tussen Egypte en KanaƤn' is de titel van het nieuwe album van Christian Verwoerd die op 1 december uitkomt. "Veel liedjes gaan over het onderweg zijn in het leven", vertelt Christian woensdagmiddag in Backstage op Groot Nieuws Radio. "De afgelopen jaren ben ik vaak bezig geweest met het thema van de woestijn. Daar heb ik veel dingen van geleerd en dat is in liedjes terecht gekomen." Lees verder

Nieuw worshipalbum Reyer heet 'Hoop in mij'

reyersqmaandag 06 november 2017 14:55 'Hoop in mij' is de titel van het nieuwe album van Reyer dat hij op 24 februari 2018 live gaat opnemen in de Basiliek in Veenendaal. "Het wordt een live-aanbiddingsalbum. We gaan een avond samenzang hebben met elkaar, we gaan God prijzen, maar er zijn ook liederen waar we komen met onze vragen, onze twijfel en ons ongeloof", vertelt Reyer maandagmiddag in Backstage. Lees verder

Gehoord in Backstage

Nederlandse Gospel Top 10

Elke vrijdag hoor je in Backstage de Nederlandse Gospel Top 10, de lijst met de tien populairste Nederlandse albums. Bekijk hier de meest actuele lijst!

Van Nederlandse Bodem

Hans draait elke dinsdag in Backstage een lied 'van Nederlandse bodem'. Welk lied mag hij gaan draaien? Je kunt hier stemmen!

Reageren op Backstage?

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.

Hans van Vuuren

Hans van Vuuren

Bekijk deze presentator