Backstage

Elke werkdag 14:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Backstage

Backstage

Hét muziekprogramma van Groot Nieuws Radio! Met verhalen van artiesten, de première van nieuwe muziek en een kijkje achter de schermen van de platenindustrie.

Elke werkdag, 14:00 - 16:00

Nieuws uit Backstage

Voorstel Vrijdag #07: TobyMac, Break Free Worship, Newsong

breakfreeworshipvrijdag 12 oktober 2018 14:00 Elke vrijdag hoor je in Backstage nieuwe muziek. Deze week veel nieuwe worship van onder andere Covenant Worship, Break Free Worship en Newsong. En TobyMac heeft weer een nieuwe plaat uitgebracht. Alle besproken tracks vind je in dit artikel. Lees verder

"Bij Sela voel ik me als een vis in het water"

mirjamkerkhofdonderdag 11 oktober 2018 14:55 In december staan de kerstconcerten van Sela weer gepland. De band was te gast in Backstage, waar ze vertelden over de aankomende tour. En natuurlijk was Mirjam Kerkhof er ook bij: sinds juni de nieuwe zangeres van de band. Ze vertelde over hoe ze haar beginperiode bij de band heeft ervaren. "Ik vond het fijn om eerst een connectie met de band te maken." Lees verder

50 jaar Elly & Rikkert

In dit seizoen van Backstage gaan we genieten van '50 jaar Elly & Rikkert'. Elke week belichten we ander lied uit hun oeuvre, kriskras door de tijd, mét toelichting van Elly & Rikkert zelf.

Aflevering gemist? Je kunt ze hier terugluisteren.

Nederlandse Gospel Top 10

Elke vrijdag hoor je in Backstage de Nederlandse Gospel Top 10, de lijst met de tien populairste Nederlandse albums. Bekijk hier de meest actuele lijst!

Hans van Vuuren

Hans van Vuuren

Bekijk deze presentator

Reageren op Backstage?

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.