Backstage

Elke werkdag 14:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Russ Taff We Will Stand
Luister

Backstage

Backstage

Hét muziekprogramma van Groot Nieuws Radio! Met verhalen van artiesten, de première van nieuwe muziek en een kijkje achter de schermen van de platenindustrie.

Elke werkdag, 14:00 - 16:00

Nieuws uit Backstage

Trinity overvalt 'in geloof' Amerikaanse radiostations

trinitydinsdag 19 juni 2018 14:30 In Nederland is de CD 'The In Between' van Trinity al helemaal uit, maar in Amerika moet de eerste single nog uitkomen. Volgende week vliegt de band naar de Verenigde Staten om radiostations te bezoeken en te vertellen wie ze zijn. Een beetje spannend is het wel. "We proberen het zo goed mogelijk te doen: het is je ding doen en we gaan een beetje in geloof", vertelt Niek Smelt. Lees verder

Marjolein Keijzer: Samen met God de koers varen

marjoleinkeijzer_fbpmaandag 28 mei 2018 15:55 Ze raakte geïnspireerd door een CD van Soul Survivor die ze in 2004 als huwelijkscadeau kreeg. Ze genoot van de Nederlandstalige nummers die op dat album stonden. "Dat raakte iets in mij waardoor ik dacht: dat wil ik ook", vertelt Marjolein Keijzer maandag in Backstage. Deze maand verscheen dan echt haar debuutalbum 'Dichtbij' waarop ook het lied 'De Wind' staat. Lees verder

Gehoord in Backstage

Nederlandse Gospel Top 10

Elke vrijdag hoor je in Backstage de Nederlandse Gospel Top 10, de lijst met de tien populairste Nederlandse albums. Bekijk hier de meest actuele lijst!

Van Nederlandse Bodem

Hans draait elke dinsdag in Backstage een lied 'van Nederlandse bodem'. Welk lied mag hij gaan draaien? Je kunt hier stemmen!

Reageren op Backstage?

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.

Hans van Vuuren

Hans van Vuuren

Bekijk deze presentator