Backstage

Elke werkdag 14:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Twila Paris Not Forgotten
Luister

Backstage

Backstage

Hét muziekprogramma van Groot Nieuws Radio! Met verhalen van artiesten, de première van nieuwe muziek en een kijkje achter de schermen van de platenindustrie.

Elke werkdag, 14:00 - 16:00

Nieuws uit Backstage

Marjolein Keijzer: Samen met God de koers varen

marjoleinkeijzer_fbpmaandag 28 mei 2018 15:55 Ze raakte geïnspireerd door een CD van Soul Survivor die ze in 2004 als huwelijkscadeau kreeg. Ze genoot van de Nederlandstalige nummers die op dat album stonden. "Dat raakte iets in mij waardoor ik dacht: dat wil ik ook", vertelt Marjolein Keijzer maandag in Backstage. Deze maand verscheen dan echt haar debuutalbum 'Dichtbij' waarop ook het lied 'De Wind' staat. Lees verder

"Ik wil mensen verlossen van spanning en angst"

Adrienplassdonderdag 24 mei 2018 15:55 Schrijver Adrian Plass was afgelopen weekend al bij Opwekking voor de presentatie van de film 'Jessica's gift', wat de verfilming is van zijn boek 'Spoken'. Hij kwam langs in Backstage om daarover zijn gedachten te delen. Ook filmmaker Paul van der Niet was van de partij. Samen gingen ze in gesprek over de kern van het christelijk geloof en de dagelijkse worstelingen. Lees verder

Gehoord in Backstage

Nederlandse Gospel Top 10

Elke vrijdag hoor je in Backstage de Nederlandse Gospel Top 10, de lijst met de tien populairste Nederlandse albums. Bekijk hier de meest actuele lijst!

Van Nederlandse Bodem

Hans draait elke dinsdag in Backstage een lied 'van Nederlandse bodem'. Welk lied mag hij gaan draaien? Je kunt hier stemmen!

Reageren op Backstage?

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.

Hans van Vuuren

Hans van Vuuren

Bekijk deze presentator