Bij Jorieke

maandag - donderdag Bij Jorieke - Jorieke Fredrikze

Nu speelt

Matthijn Buwalda Een Geweldige Toekomst
Luister

Bij Jorieke

Bij Jorieke

Mensen met een bijzonder getuigenis, schrijvers, muzikanten en deskundigen komen bij Jorieke hun ervaringen en verhalen delen. In 'Bij Jorieke' deelt presentator Jorieke Fredrikze het leven met haar gasten, de luisteraars en collega's. Verbinding, diepgang en plezier zijn de uitgangspunten waar elke uitzending om draait.

Maandag tot en met donderdag, 10:00 - 12:00

Eerder gehoord in Bij Jorieke

Doordenkers

Van 12 juni tot en met 13 juli staan de Doordenkers in Bij Jorieke in het teken van vakantie. Thuis of onderweg kun je altijd een moment nemen om even op adem te komen. De Vakantiebijbelgids van Ark Mission helpt je daarbij. We laten ons elke dag inspireren door een bijbeloverdenking van Paul Abspoel.

Meer info over de Vakantiebijbelgids

Reageren op Bij Jorieke

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.

Jorieke Fredrikze

Jorieke Fredrikze

Bekijk deze presentator

Documentaire 'Ik voelde niets' van Jorieke

Maandenlang was Jorieke Fredrikze niet te horen op de radio. Ze kwam door diverse redenen in een burn-out en ging door een diep dal. In de documentaire 'Ik voelde niets' deelt ze haar verhaal.

Jorieke: "Voor mij past het delen van dit verhaal met de luisteraar in het proces waar ik nu in zit. Naast het persoonlijke verhaal, beschrijft het onder andere mijn worsteling met het werk bij Groot Nieuws Radio. Het geeft mij lucht en ruimte om eerlijk te zijn over wat ik heb meegemaakt."

Beluister hier de documentaire

Wat ik nu weer heb meegemaakt?

Ron van der Spoel Elise Mannah Wilma Veen Tim Zingt
Maarten Vermeulen Henk Doest Matthijs Vlaardingerbroek Johannes van de Bank