Bij Jorieke

maandag - donderdag Bij Jorieke - Jorieke Fredrikze

Nu speelt

LEV Tussen Vrees En Veiligheid
Luister

Bij Jorieke

Bij Jorieke

Mensen met een bijzonder getuigenis, schrijvers, muzikanten en deskundigen komen bij Jorieke hun ervaringen en verhalen delen. In 'Bij Jorieke' deelt presentator Jorieke Fredrikze het leven met haar gasten, de luisteraars en collega's. Verbinding, diepgang en plezier zijn de uitgangspunten waar elke uitzending om draait.

Maandag tot en met donderdag, 10:00 - 12:00

Deze week bij Jorieke

Eerlijk verhaal over de kraamtijd

Danielle Koudijswoensdag 21 februari 2018 16:02

Dat je leven op zijn kop staat als er een baby komt, is bekend. Morgen het eerlijke verhaal over de kraamtijd met heel veel onderwerpen als de bevalling, slaaptekort, doe ik het wel goed en hoe je ook nog partners bent en niet alleen papa en mama. Danielle Koudijs schreef een prachtig boek voor een ieder die in de kraamtijd zit of gaat komen! Een power to the mama’s Kraam Journal. Hoe hebben jij en je partner de kraamtijd beleefd?

De roze of blauwe wolk of was het een stuk pittiger dan verwacht? Vertel ons jouw eerlijke verhaal! Je maakt meteen kans op zo’n mooi Kraam journal.

Eerder gehoord in Bij Jorieke

Reageren op Bij Jorieke

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.

Jorieke Fredrikze

Jorieke Fredrikze

Bekijk deze presentator

Documentaire 'Ik voelde niets' van Jorieke

Maandenlang was Jorieke Fredrikze niet te horen op de radio. Ze kwam door diverse redenen in een burn-out en ging door een diep dal. In de documentaire 'Ik voelde niets' deelt ze haar verhaal.

Jorieke: "Voor mij past het delen van dit verhaal met de luisteraar in het proces waar ik nu in zit. Naast het persoonlijke verhaal, beschrijft het onder andere mijn worsteling met het werk bij Groot Nieuws Radio. Het geeft mij lucht en ruimte om eerlijk te zijn over wat ik heb meegemaakt."

Beluister hier de documentaire

Wat ik nu weer heb meegemaakt?

Ron van der Spoel Elise Mannah Wilma Veen Tim Zingt
Maarten Vermeulen Henk Doest Matthijs Vlaardingerbroek Matthijn Buwalda