Bij Jorieke

maandag - donderdag Bij Jorieke - Jorieke Fredrikze

Nu speelt

Keith & Kristyn Getty Speak, O Lord
Luister

Bij Jorieke

Bij Jorieke

Mensen met een bijzonder getuigenis, schrijvers, muzikanten en deskundigen komen bij Jorieke hun ervaringen en verhalen delen. In 'Bij Jorieke' deelt presentator Jorieke Fredrikze het leven met haar gasten, de luisteraars en collega's. Verbinding, diepgang en plezier zijn de uitgangspunten waar elke uitzending om draait.

Maandag tot en met donderdag, 10:00 - 12:00

Deze week bij Jorieke

Henk en Ruth Stoorvogel investeren in hun huwelijk

henk en rusth stoorvogeldonderdag 26 april 2018 14:39

Henk en Ruth Stoorvogel hebben allebei een druk bestaan. Hij is voorganger, schrijver, en actief bij de mannenbeweging de Vierde Musketier. Zij is gemeenteraadslid voor de ChristenUnie in Zwolle en mede-oprichtster van vrouwenbeweging Puur 2. Samen hebben ze vier kinderen en ze schreven samen het boek Samen is, een invulboek om als echtpaar om elkaar nog beter te leren kennen. Donderdag vertellen Henk en Ruth in Bij Jorieke aan presentator Marien Korterink over hun eigen huwelijk en hoe je op een goede manier balans bewaakt.

Eerder gehoord in Bij Jorieke

Reageren op Bij Jorieke

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.

Jorieke Fredrikze

Jorieke Fredrikze

Bekijk deze presentator

Documentaire 'Ik voelde niets' van Jorieke

Maandenlang was Jorieke Fredrikze niet te horen op de radio. Ze kwam door diverse redenen in een burn-out en ging door een diep dal. In de documentaire 'Ik voelde niets' deelt ze haar verhaal.

Jorieke: "Voor mij past het delen van dit verhaal met de luisteraar in het proces waar ik nu in zit. Naast het persoonlijke verhaal, beschrijft het onder andere mijn worsteling met het werk bij Groot Nieuws Radio. Het geeft mij lucht en ruimte om eerlijk te zijn over wat ik heb meegemaakt."

Beluister hier de documentaire

Wat ik nu weer heb meegemaakt?

Ron van der Spoel Elise Mannah Wilma Veen Tim Zingt
Maarten Vermeulen Henk Doest Matthijs Vlaardingerbroek Matthijn Buwalda