Blessings

Elke werkdag 09:00 Blessings - Tim Hendriks

Nu speelt

Brent Bourgeois Perfect Harmony
Luister

Blessings

Blessings

Vraag vandaag nog een lied aan en geef daarmee een blessing door aan familie, vrienden, collega’s, buren of die ene speciale persoon in je leven! Verras hem of haar met een verzoekplaat en bemoedig, feliciteer, bezegel de liefde, zeg dankjewel of spreek je waardering uit. Wat de boodschap ook is, zeg het met muziek op Groot Nieuws Radio.

Elke werkdag, 09:00 - 10:00

Geef je weekendblessings door!

Op maandagmorgen wil je natuurlijk maar één ding van elkaar weten: hoe was je weekend? Deel daarom hier jouw weekendblessings en vertel waarom jouw weekend zo mooi, onvergetelijk of bijzonder was. Tel je zegeningen, wij tellen graag met je mee!

Via onderstaand formulier kun je je weekendblessings doorgeven!

De plaat die je raakt

Welke plaat raakt je? Vertel ons over dat ene lied, waarom dat zoveel voor jou betekent.

Welke herinnering, welk verhaal en welke bemoediging hoor je in dit lied en wil je met ons delen?

Geef het hier door

Blessings aan huis

Als publiek de setlist bepalen van een concert. In juni kan dat bij de nieuwe tour van Joke Buis. Bij Groot Nieuws Radio kennen we dat ook in de programma's Blessings en Wens. Elke werkdag kun je mooie liederen aandragen als bemoediging voor de ander.

Op maandag 14 mei gaan Joke Buis en Tim Hendriks samen op pad om blessings aan huis te bezorgen. Maar bij wie zijn ze welkom?

Reageren op Blessings?

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.

Blessings Nieuws

Tim Hendriks

Blessings op Spotify

Geniet ook op Spotify van de mooiste Blessings en volg deze speciale afspeellijst. In deze lijst vind je veel van de muziek die we in Blessings draaien, maar je kunt hier natuurlijk ook inspiratie op doen voor een mooie verzoekplaat.

Open de afspeellijst op Spotify