De Dag Van Vandaag

Elke werkdag 16:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

De Dag Van Vandaag

De Dag Van Vandaag

Na een lange werkdag of als je thuis al aan het koken bent, kun je in De Dag Van Vandaag bijkomen van je dag. Marien zet het belangrijkste nieuws van die dag op een rij, spreekt met interessante gasten, brengt een hoop gezelligheid en speelt regelmatig het 1-minuutspel waarbij je kans maakt op een mooi album. Een ideale start van je avond!

Elke werkdag, 16.00 - 19.00 uur

Nieuws uit De Dag Van Vandaag

"Eerlijke kans voor starter op huizenmarkt"

huizenwijk_unspldonderdag 11 oktober 2018 17:30 De huizenprijzen zijn het afgelopen kwartaal flink gestegen, meldt de NVM donderdag. Er ontstaat druk op de markt door toenemende schaarste, toenemende vraag en een lage rente. Makelaar Ronald Otten ziet dat mensen geen eerlijke kans krijgen om een huis te kopen. Hij ontwikkelt daarom een veilingsysteem. "We creƫeren een eerlijk speelveld voor iedereen die belangstelling heeft." Lees verder

Marien Korterink

Marien Korterink

Bekijk deze presentator

Quizzen met Korterink

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.

Hoop voor iedere dag

Dit jaar overleed Billy Graham, maar van zijn teksten en verhalen kunnen we gelukkig nog blijven genieten. En dat gaan we ook doen in De Dag Van Vandaag. Iedere dag krijg je iets mee uit het boek 'Hoop voor iedere dag' van Billy Graham. Wil je meelezen?

Bestel het boek op Kameel.nl

Reageren op De Dag Van Vandaag?

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.