De Nieuwe Morgen

Elke werkdag 07:00 De Nieuwe Morgen - Hanno Janse

Nu speelt

LEV Morgenlicht
Luister

De Nieuwe Morgen

De Nieuwe Morgen

Voor een perfecte start van de nieuwe dag. Met nieuws uit kerk en samenleving, een inspirerende overdenking en natuurlijk muziek. Hanno Janse begeleidt je bij het wakker worden.

Elke werkdag, 07:00 - 09:00

Nieuws uit De Nieuwe Morgen

"Vergoed relatietherapie vanuit basispakket zorgverzekering"

huwelijkvrijdag 05 februari 2016 08:30 Zondag gaat de jaarlijkse internationale Marriage Week van start. Een week vol met activiteiten om het huwelijk te vieren en te ondersteunen. Aan de start van deze week doet de organisatie de oproep dat relatietherapie thuishoort in het basispakket van de zorgverzekering. Politieke partijen moeten dit als een belangrijk item opnemen in hun partijprogramma. Lees verder

Eerder in De Nieuwe Morgen

Reageren op De Nieuwe Morgen?

Hanno Janse

Overdenkingen

Op werkdagen hoor je rond 07:50 en 08:50 een overdenking. Gemist? Luister terug op Groot Nieuws Gemist.

Maandag: Marcel Koning. Dirigent van Forever Worship en initiatiefnemer van het project Woorden van Waarde.

Dinsdag: Agnes Huizenga. Agnes is coach en contextueel therapeut bij Intersession. Daarnaast is ze ook spreker en nauw betrokken bij New Wine.

Woensdag: David de Vos. David is evangelist, spreker en oprichter van Go and Tell, een organisatie die het evangelie verspreidt over de wereld. David is vanaf woensdag 23 september te horen in De Nieuwe Morgen.

Donderdag: Mirjam Kollenstaart, predikante in de Gereformeerde Kerk Ottoland. Twittert veel onder de naam @dsMirjam.

Vrijdag: Rob Favier, zanger en theoloog. Altijd een humoristische noot, maar dat gaat niet ten koste van het evangelie. Foto: GJvdTuuk/EO

International Justice Mission

In het nieuwe radioseizoen belt Hanno elke vrijdagochtend met Henk Jan Kamsteeg van International Justice Mission (IJM). Henk Jan praat ons bij over actuele zaken rondom de strijd tegen geweld tegen de armsten.