De Nieuwe Morgen

Elke werkdag 07:00 De Nieuwe Morgen - Hanno Janse

Nu speelt

Morgan Harper Nichols I Can't Save Myself (feat. Mac Powell)
Luister

De Nieuwe Morgen

De Nieuwe Morgen

Voor een perfecte start van de nieuwe dag. Met nieuws uit kerk en samenleving, een inspirerende overdenking en natuurlijk muziek. Hanno Janse begeleidt je bij het wakker worden.

Elke werkdag, 07:00 - 09:00

Nieuws uit De Nieuwe Morgen

Minella van Bergeijk nieuwe hoofdredacteur Eva

minellavanbergeijkmaandag 02 mei 2016 08:30 Minella van Bergeijk wordt de nieuwe hoofdredacteur van Eva, het vrouwenmagazine van de Evangelische Omroep. Je kunt haar naam kennen van de Marriage Course. Ze heeft deze cursus in ons land geïntroduceerd en werkt nu nog als relatiemanager van Alpha Nederland. Lees verder

Eerder in De Nieuwe Morgen

Reageren op De Nieuwe Morgen?

Hanno Janse

Overdenkingen

Op werkdagen hoor je rond 07:50 en 08:50 een overdenking. Gemist? Luister terug op Groot Nieuws Gemist.

Maandag: Marcel Koning. Dirigent van Forever Worship en initiatiefnemer van het project Woorden van Waarde.

Dinsdag: Agnes Huizenga. Agnes is coach en contextueel therapeut bij Intersession. Daarnaast is ze ook spreker en nauw betrokken bij New Wine.

Woensdag: David de Vos. David is evangelist, spreker en oprichter van Go and Tell, een organisatie die het evangelie verspreidt over de wereld. David is vanaf woensdag 23 september te horen in De Nieuwe Morgen.

Donderdag: Mirjam Kollenstaart, predikante in de Gereformeerde Kerk Ottoland. Twittert veel onder de naam @dsMirjam.

Vrijdag: Rob Favier, zanger en theoloog. Altijd een humoristische noot, maar dat gaat niet ten koste van het evangelie. Foto: GJvdTuuk/EO

International Justice Mission

In het nieuwe radioseizoen belt Hanno elke vrijdagochtend met Henk Jan Kamsteeg van International Justice Mission (IJM). Henk Jan praat ons bij over actuele zaken rondom de strijd tegen geweld tegen de armsten.