Nu op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 't Heerlijk Loflied - Hans van Vuuren

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Groot Nieuws Radio weekoverzicht

Luister drie goede gesprekken van week 42

3gesprekken_sept2018vrijdag 19 oktober 2018 18:00

Is er nog een mooi gesprek dat ik écht moet terugluisteren dit weekend? Jazeker! In Bij Jorieke was Pearl Jozefzoon te gast. Ze kan nu accepteren dat ze een introvert persoon is. Willen van Slooten vertelde over zijn ingewikkelde relatie met God. En in De Nieuwe Morgen was Reyer te gast: hij droomt van een optreden op het Amsterdam Dance Event.

1. Pearl Jozefzoon accepteert dat ze introvert is

Zangeres Pearl Jozefzoon worstelde lang met het feit dat ze een rustig en introvert persoon is. "Ik vond dat echt heel moeilijk. Je ziet om je heen dat iedereen wel extravert is, lekker ad rem en scherp", vertelde Pearl donderdag bij Groot Nieuws Radio. Ze kwam tot de conclusie dat het oké is om gewoon te zijn wie je bent.

Het hele gesprek met Pearl Jozefzoon kun je hier terugluisteren.

2. Willem: Er viel voor mij niet met God te leven

Willem van Slooten groeide op in een kerkelijk gezien, maar zijn beeld van God zat vol met angsten. Hij kreeg zelfs het idee dat God zich actief tegen hem keerde. Zijn geloof gleed zo ver af, dat hij overwoog zijn leven aan satan te geven. "Als God tegen me is, dan is er misschien wel iemand anders voor me", dacht Willem toen hij op missie was in Irak.

Het hele gesprek met Willem van Slooten kun je hier terugluisteren.

3. "David ging helemaal uit z'n dak voor God"

Amsterdam staat deze dagen in het teken van het Amsterdam Dance Event, 's werelds grootste festival als het gaat om elektronische muziek. Ook in de christelijke wereld is de muziekstijl dance aan een opmars bezig. Reyer maakt naast zijn aanbiddingsliederen ook remixes. Hij hoopt ooit nog eens te mogen draaien op het Amsterdam Dance Event.

Het gesprek met Reyer kun je hier terugluisteren.