Nu op Groot Nieuws Radio

20:00 - 22:00 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

LEV Naast Je Lopen
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 Wens - Tim Hendriks

Nu speelt

LEV Naast Je Lopen
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

22:00 - 22:30 Op weg met de Bijbel - Carola Veldhuizen

Nu speelt

LEV Naast Je Lopen
Luister

Hanno Janse

Hanno Janse

Hanno Janse (1988) is eindredacteur bij Groot Nieuws Radio en valt zo nu en dan in als presentator voor verschillende programma's. Eerder was hij de vaste presentator van De Nieuwe Morgen.

  Like Hanno op Facebook 
Volg Hanno op Twitter

Uniek

Groot Nieuws Radio heeft een unieke plek waar we een uniek geluid moeten laten horen, vindt Hanno. "Zelf ben ik christen, dus ik probeer in De Nieuwe Morgen onderwerpen te zoeken die aansprekend zijn voor christenen."

Presentatie is slechts een klein stukje van Hanno’s werkdag. "De rest van de dag ben ik bezig met het voorbereiden van de uitzending voor de volgende ochtend. Ik kies de muziek uit, denk na over de nieuwsonderwerpen en zet de overdenkingen klaar."

Zweverig en zoetsappig

De muziek waar Hanno graag naar luistert mag  niet te zweverig of te zoetsappig zijn: "neem bijvoorbeeld Toby Mac. Hij  heeft radicale teksten, hij is een woordenkunstenaar en hij vernieuwt zichzelf steeds weer."

In the light  van DC Talk is Hanno's favoriete nummer. Het lied werd gedraaid in de dienst waarin hij belijdenis deed. Vooral de tekst spreekt hem aan: "Ik wil in het Licht zijn, in het Licht leven. Dat is mijn verlangen."

Hanno: "In het lied wordt ook gezongen I'm still a man in need of a Savior. Je probeert steeds van alles, maar steeds kom je er weer achter dat je afhankelijk bent van Hem, om écht in het licht te leven."

Mail Hanno Janse