Nu op Groot Nieuws Radio

22:35 - 00:00 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

Geoff Moore & The Distance Listen To Our Hearts (feat Steven Curtis Chapman)
Luister

Arie Slob blikt met ondernemers vooruit op Prinsjesdag

Arie Slobvrijdag 29 augustus 2014 08:29

Op donderdag 11 september belegt de Business Club van Groot Nieuws Radio een landelijke netwerkbijeenkomst in Conferentiecentrum Mennorode in Elspeet. Speciale gast is Arie Slob, die een paar dagen voor Prinsjesdag zijn licht laat schijnen over het economisch klimaat in Nederland.

Slob was nauw betrokken bij de totstandkoming van de Rijksbegroting voor 2015. Hij is fractievoorzitter van de ChristenUnie, één van de partijen van de zogenaamde ‘constructieve drie’. 

Naast Arie Slob is ook het muzikale collectief Schrijvers voor Gerechtigheid aanwezig. In een wereld waarin recht en vrede ver te zoeken zijn, hebben hun teksten en muziek veel te zeggen. Niet vrijblijvend en soms confronterend, maar echt uit een gelovig hart. Schrijvers voor Gerechtigheid zingt onder andere nummers van de onlangs verschenen CD 'Licht aan'. 

De Business Club van Groot Nieuws Radio bestaat uit bedrijven en ondernemers die met hun lidmaatschap het radiostation mede mogelijk maken en in ruil daarvoor reclameseconden ontvangen. De leden komen twee keer per jaar bij elkaar in een landelijke en regionale netwerkbijeenkomst.

Geïnteresseerde ondernemers zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden via de website.

« Terug

Deel via