Nu op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

Michael W. Smith Love Me Good (Acoustic)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Michael W. Smith Love Me Good (Acoustic)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 Wens - Tim Hendriks

Nu speelt

Michael W. Smith Love Me Good (Acoustic)
Luister

Alisa Turner - Miracle Or Not

Alisa Turner - Miracle Or Notmaandag 14 mei 2018 00:00

Je mag gerust zeggen dat de EP van zangeres Alisa Turner een aangename kennismaking was afgelopen jaar. Nadat er in de VS inmiddels vier independent-albums van haar circuleren, brachten zes liederen haar vorig jaar ook naar Europa. Liederen waarin Alisa ervoor kiest God te aanbidden en hem dankbaar te zijn voor wat hij in haar leven doen, ondanks de tegenslagen.

Op haar jonge leeftijd heeft ze al het verlies te verwerken van een tragisch overlijden van haar vader, een drie jaar durend ziekbed door de ziekte van lyme en het verlies van haar zoontje London, die 71 minuten naar z’n geboorte in haar armen overleed.

'Miracle Or Not' is het eerste volwaardige album dat wereldwijd verschijnt. Vijf van de dertien liederen stonden ook al op de EP en bovendien gebruikt ze een covers van Travis Ryan ('Forever Holy') en Jesus Culture ('Miracles', dat verrassend als eerste single is gekozen). Maar daarnaast staan er dus ook weer zes nieuwe liederen op, waaronder een duet met Leslie Jordan van All Sons & Daughters.

Alisa schreef veel nummers samen met Michael Farren, de voormalig zanger van Pocket Full Of Rocks. Met hem gaat ze de komende tijd ook uitgebreid in de VS op tournee.

« Terug

Deel via