Nu op Groot Nieuws Radio

00:00 - 05:25 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

Travis Ryan The Cross Was Meant For Me
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

Travis Ryan The Cross Was Meant For Me
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

Travis Ryan The Cross Was Meant For Me
Luister

Eastville - All The Way Home

Eastville - All The Way Homemaandag 09 januari 2017 00:00

Al enkele decennia delen Arend Jansen (gitaar), Wilkin de Vlieger (drums), Andre Bijleveld (hammond), Denise Brand (piano), Mark Dekkers (bas) en Suzanne van der Velde (zang) op allerlei verschillende gelegenheiden met elkaar het podium. Of het nou in de Ronduit Praise Band of bij Kees Kraayenoord was, in The Psalm Project of bij Gospel Boulevard, steeds weer deelden ze de liefde voor muziek.

Uiteindelijk besloten de zes de koppen bij elkaar te stoppen en gewoon eens iets éigens te doen: gezellig samen eten, herinneringen ophalen en gezamenlijk elkaar lievelingsliederen spelen. Bij profmuzikanten blijft het dan niet bij een middagje jammen. Als vanzelf ontstaat daar een situatie van arrangeren, afronden en opnemen.

Na een aantal van dat soort ontmoetingen ontstond dus ook al snel het plan om de opnames ook écht vast te leggen voor een album: een verzameling liederen waar ze samen van hielden, die iets voor hen betekenden. Liederen van Larry Norman, Amy Grant, Susan Ashton, Julie Miller, Heather Nova, Amanda Marshall en Over The Rhine.

'All The Way Home' laat luisteraars meegenieten met muzikanten die de 'liefde voor muziek' delen, het blaast oude liederen nieuw leven in en is misschien zelfs wel de voorbode op nog veel meer activiteit van het zestal.

De CD kun je bestellen via Gospel.nl. Door te bestellen via deze link steun je het werk van Groot Nieuws Radio.

« Terug

Deel via