Nu op Groot Nieuws Radio

22:30 - 00:00 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

Christy Nockels River Of Grace
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

22:00 - 22:30 Op weg met de Bijbel - Carola Veldhuizen

Nu speelt

Christy Nockels River Of Grace
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

22:00 - 22:30 Op weg met de Bijbel - Carola Veldhuizen

Nu speelt

Christy Nockels River Of Grace
Luister

Invictory Music

Invictory-Musicvrijdag 14 april 2017 00:00

Wij zijn drie heren, oorspronkelijk bij elkaar komend in Holten. Dat is waar het begon. Muziek maken in een zijkamer of woonkamer in Holten. Als snel deelden we elkaars visie en wilden we door middel van onze muziek, mensen dichter bij God brengen. We speelden voornamelijk in een redelijk traditionele kerk in de jeugddiensten en jongerendiensten, om deze juist wat 'jonger' te maken.

Naast het spelen in diensten, waren we ook actief bezig met het schrijven van eigen liederen. Liederen die iets vertellen over wie God is. In onze eigen nummers kunnen we ook helemaal opgaan, juist omdat het zo gaaf is dat we met de talenten die we van God hebben gekregen, iets kunnen maken, om iets terug te kunnen geven aan Hem.

Muziek brengt ons dichter bij God. Helaas komen we de laatste tijd minder bij elkaar doordat we niet meer Holten als onze standplaats hebben, maar we hebben nog steeds gemeen dat we kinderen van God zijn en dat we muziek willen gebruiken om ook anderen dichter bij God te brengen.


Interview in Backstage

Elke vrijdagmiddag hoor je in Backstage een interview met een talent van het Talentenpodium.


Over dit talent

De band: Invictory-Music wordt gevormd door Benjamin Overkempe, Arjan Faber en Kenyi Zamba

Actief sinds? 2011

Stad: Holten

Omschrijving muziek: In een akoestische/semi-akoestische setting spelen we aanbiddingsmuziek. Vaak is het meer luistermuziek dan muziek om mee te zingen.

Daarom maken we muziek: Omdat muziek ons dichter bij God brengt. Het een vorm van communicatie die sterk doordringt tot in het hart. Muziek is zoveel sterker dan de losse woorden. En wij willen dat Gods woorden ook anderen gaan raken. Daar willen wij onze talenten graag voor inzetten.


Contact

Like de Facebookpagina van Invictory Music
zambakenyi@gmail.com

« Terug

Deel via