Nu op Groot Nieuws Radio

12:00 - 19:00 Zomerradio - Non-stop

Nu speelt

Hillsong Chapel Salvation Is Here (Live)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Zomerradio (samenkomst) - Verschillende presentatoren

Nu speelt

Hillsong Chapel Salvation Is Here (Live)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 Wens (non-stop) - Non-stop

Nu speelt

Hillsong Chapel Salvation Is Here (Live)
Luister

Brooke + Boggs - Wildfire

Brooke + Boggs - Wildfiredinsdag 18 april 2017 00:00

De EP 'Wildfire' is een kennismaking met een nieuwe duo, dat stiekem al heel wat jaren van muzikale ervaring herbergt. Michael Boggs was jarenlang gitarist van het populaire FFH, terwijl Brooke Voland er als jonge countryster ook al een decennium op had zitten. Brooke had haar carrière stopgezet toen zowel zij als haar huwelijk kapot dreigden te gaan aan het intensieve tourleven.

Michael was na zijn periode bij FFH vooral op zoek gebleven naar de ideale combinatie tussen muziek en zijn studie theologie. Een vraag aan een vriend wie volgens hem de beste aanbiddingsleider van Nashville is, leidde hem naar een kerkdienst waar Brooke de dienst leidde. Michael werd geraakt door de authenticiteit en kwetsbaarheid in haar aanbidding.

De kennismaking resulteerde in een muzikale samenwerking die zowel door Michaels kerk als die van Brooke enthousiast werd ontvangen. Michael concludeert: "Het was prima geweest als we individueel door waren blijven gaan, maar op het moment dat we samenwerken, ontstaat er iets krachtigs, waarmee we graag ook andere kerken mee willen dienen."

« Terug

Deel via