Nu op Groot Nieuws Radio

12:00 - 19:00 Zomerradio - Non-stop

Nu speelt

Stuart Townend Oh To See The Dawn (The Power Of The Cross)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Zomerradio (samenkomst) - Verschillende presentatoren

Nu speelt

Stuart Townend Oh To See The Dawn (The Power Of The Cross)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 Wens (non-stop) - Non-stop

Nu speelt

Stuart Townend Oh To See The Dawn (The Power Of The Cross)
Luister

Edgar Family Band - Oh, Heaven

Edgar Family Band - Oh, Heavenmaandag 19 juni 2017 00:00

The Edgar Family Band is een mooi nieuw hoofdstuk in het leven van zangeres Nikki Leonti. In 1998 verscheen Nikki's eerste gospelalbum Shelter Me. Kort daarop kwam haar carriƩre stil te liggen toen ze op 18-jarige leeftijd tijdens een tournee zwanger raakte van een collega-muzikant. Ze bevalt van dochter Jaslyn en zingt over haar keuzes op haar tweede album in 2001. Het gospelcircuit heeft haar inmiddels 'veroordeeld' en ze wordt grotendeels genegeerd.

Hoewel ze als achtergrondzangeres nog wel te horen is op albums van Rachael Lampa en Natalie Grant, verdient ze haar boterham vooral buiten het gospelcircuit, door onder meer bij Carrie Underwood, Demi Lovato, Glee en Rod Stewart te zingen. 

Na twee gebroken huwelijken, waarin ook zoon Jordan geboren wordt, trouwt ze in 2014 met muzikant Ryan Edgar. Ryan zingt veel in kerken en ook Nikki laat zich daardoor weer steeds nadrukkelijker op christelijke gelegenheden zien. In 2015 krijgen ze samen een dochter, Frankie, én wordt Ryan de officiële adoptievader van Jaslyn. 

Het vernieuwde gezinnetje brengt de littekens uit het verleden samen tot een muzikale eenheid: de Edgar Family Band. Ryan, Nikki en Jaslyn doen met z’n drieën mee aan America’s Got Talent en behalen daarin de halve finale. Een logisch gevolg is dat er nu een EP ligt. 

« Terug

Deel via