Nu op Groot Nieuws Radio

00:00 - 05:25 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

LEV Naast Je Lopen
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

LEV Naast Je Lopen
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

LEV Naast Je Lopen
Luister

Alisa Turner - Alisa Turner (EP)

Alisa Turner - Alisa Turnermaandag 11 september 2017 00:00

Het feit dat deze EP voor Nederland een eerste kennismaking is met Alisa Turner, zegt eigenlijk niet veel. Haar eerste vier independent-albums zijn in Europa gewoon nog opgemerkt geraakt, maar door een samenwerking met Integrity Music wordt de oversteek alsnog gemaakt. Alisa is een jonge zangeres die al sinds haar elfde de kunst van songwriting in de vingers probeert te krijgen. "Niet altijd met succes", zegt ze daar zelf over.

Met vier independent albums heeft ze al heel wat 'kilometers' gemaakt.

Alisa kiest ervoor om God te aanbidden in haar liederen en hem dankbaar te zijn voor wat hij in haar leven doen, ondanks de tegenslagen. Op haar jonge leeftijd heeft ze al het verlies te verwerken van een tragisch overlijden van haar vader, een drie jaar durend ziekbed door de ziekte van lyme en het verlies van haar zoontje London, die 71 minuten na zijn geboorte in haar armen overleed.

De afgelopen jaren deelde ze in de Verenigde Staten al het podium met Brandon Heath, Michael Gungor en Shane & Shane. Volgende week is ze voor een kennismaking-tournee in Europa, waarbij ze ook Groot Nieuws Radio zal bezoeken.

Beluister de EP op Spotify

« Terug

Deel via