Nu op Groot Nieuws Radio

00:00 - 06:00 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

03:54 - 03:54 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Dit zijn de talenten van februari

talentenpodium sqvrijdag 06 februari 2015 14:00

Een nieuwe maand, dus nieuwe talenten op het Groot Nieuws Radio Talentenpodium! Maak in februari kennis met de band The Sunshine Remedy en singersongwriters Niels Zwaan (Zwaanlicht) en Sylvana Bolder.

Elke vrijdagmiddag kun je in Backstage luisteren naar en interview met één van de talenten.

Moedig jouw favoriet aan door je stem uit te brengen. Het talent dat aan het eind van de maand de meeste stemmen heeft, krijgt de volgende maand nogmaals een plek op het Talentenpodium inclusief tips van een coach uit het vak.


The Sunshine Remedy

Een internationale band deze maand op het Talentenpodium. De leden van The Sunshine Remedy komen uit verschillende landen en ontmoeten elkaar in Brussel. Hun muziek bestaat uit reggae en folk, gemengd met andere muzikale stijlen. Met hun liedjes willen ze vertellen hoe ze de wereld zien en hun visie op het dagelijks leven delen.

Momenteel is de band bezig met het opnemen van een album met als titel 'The Sea Turns Red'.

Luister hier naar het lied 'Raindrops' van The Sunshine Remedy.


Zwaanlicht

Singersongwriter Niels Zwaan maakt muziek onder de naam 'Zwaanlicht'. Hij noemt zichzelf een levenskunstenaar "die in de donkere velden het licht bezingt". Zoals de zon wordt weerkaatst in het maanlicht, zo probeert Zwaanlicht het licht achter de nacht van ons bestaan te reflecteren.

Niels maakt liedjes die diepere lagen raken. Het zijn gezongen verhalen over de reis naar het onbekende land. Zijn liedjes zijn geschreven in zijn eigen 'moerstaal' en zijn poëtisch en fris.

Luister hier naar het lied 'Brood' van Zwaanlicht.


Sylvana Bolder

Al op jonge leeftijd begint Sylvana Bolder met zingen en schrijven. Op haar zestiende verjaardag komt daar verandering in toen ze gitaar ging spelen. In 2014 doet ze mee aan een Soul Writers traject, hier werkte ze verder aan het lied 'Aan tafel'.

De teksten van Sylvana gaan over de Bijbel en gebeurtenissen in het leven. Ze hoopt met haar muziek mensen te inspireren en te vertellen over Jezus. Op dit moment werkt ze met Gerson van Manen aan verschillende nummers die onder andere gaan over Gods grootheid.

Luister het lied 'Aan Tafel' van Sylvana Bolder

« Terug

Archief > 2015

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari