Nu op Groot Nieuws Radio

06:00 - 10:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:00 - 06:00 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Mens & Missie - Maurits Reijnoudt

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Wijzigingen in programmering

logo_sqdonderdag 19 februari 2015 12:00

In de media zijn vorige week berichten verschenen over financiële zorgen bij Groot Nieuws Radio. Op dit moment zitten we in een proces van herstructurering, waarover we met verschillende partijen in overleg zijn. Zo wordt er achter de schermen gewerkt aan een stabiele toekomst voor Groot Nieuws Radio.

Begin maart ontmoeten we onze businessclubleden en partners voor een gesprek hierover. Ook willen we onze luisteraars betrekken bij de huidige situatie; op korte termijn gaan we door middel van een actieweek aandacht vragen voor het werk van Groot Nieuws Radio.

We zijn dankbaar voor alle reacties die dagelijks binnenkomen n.a.v. onze programma's. We zien dat Groot Nieuws Radio een stevige plek heeft binnen de christelijke media en in een behoefte van luisteraars voorziet. We doen er dan ook alles aan om Groot Nieuws Radio in de toekomst te laten blijven bestaan.

Avond en weekend

Vanwege de ontstane situatie gaan we niet alleen op zoek naar extra inkomsten, maar moeten ook onze structurele uitgaven omlaag. We hebben helaas moeten besluiten de avond- en weekendprogrammering aan te passen, met ingang van maandag 2 maart.

In plaats van gepresenteerde programma's gaan we in het weekend en 's avonds na 20.00 uur over op een non-stop muziekprogrammering. Op zondagochtend blijven we een kerkdienst uitzenden. Op maandag tot en met vrijdag blijven we om 05:30 en 22:30 De Bijbel Door uitzenden.

We bedanken de presentatoren, redacteuren en vrijwilligers die meegewerkt hebben aan deze programma’s. Zij hebben hiermee onze luisteraars mogen bemoedigen, inspireren en uitdagen. Het doet ons pijn dat we vanwege financiële redenen gedwongen worden om te stoppen met goede programma's. Luisteraars kunnen presentatoren bedanken of bemoedigen via de contactformulieren op de betreffende programmapagina's.

We bidden dat Groot Nieuws Radio mag blijven bijdragen aan Gods Koninkrijk en hopen de huidige problemen spoedig achter ons te kunnen laten om vanuit een gezonde exploitatie weer voluit aan onze missie te kunnen bouwen.

« Terug

Archief > 2015

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari