Nu op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Hanne de Vries Do You Know
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Bij Jorieke - Jorieke Eijlers

Nu speelt

Hanne de Vries Do You Know
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Hanne de Vries Do You Know
Luister

Hoe kan ik Groot Nieuws Radio helpen?

logo_sqwoensdag 25 februari 2015 10:00

Doe mee met de actieweek van 9 tot en met 13 maart en steun Groot Nieuws Radio. Kom naar de Basiliek in Veenendaal en breng je donatie mee.

We willen je graag ontmoeten, er is ruimte om te bidden, je kunt een kijkje nemen in de studio én genieten van livemuziek. We gaan samen voor Groot Nieuws Radio!

Wat kun je precies doen om Groot Nieuws Radio te helpen? We zetten het voor je op een rij.

Bidden

Onderschat niet de kracht van het gebed! Je kunt thuis persoonlijk bidden voor de situatie van Groot Nieuws Radio, maar je kan ook naar de Basiliek in Veenendaal komen om daar met een groepje te bidden. Er is een stilteruimte aanwezig waar je dat in alle rust kan doen.


Door een gift te geven

Je kunt Groot Nieuws Radio helpen een eenmalige gift te geven. Op korte termijn is er € 600.000 nodig om aan de lopende verplichtingen te kunnen voldoen en programma's als Blessings en Café Grande te kunnen blijven maken.

Een gift geven kan op verschillende manieren:

 • Door zelf een bedrag over te maken op NL29 RABO 0319 0010 08 t.n.v. Stichting Groot Nieuws Radio te Veenendaal
 • Geef een eenmalige gift door dit machtigingsformulier in te vullen
 • Een andere makkelijke manier om een gift te geven is door te sms'en. Stuur het woord 'SAMEN 10' (voor 10 euro), 'SAMEN 50' (voor 50 euro), 'SAMEN 150' (voor 150 euro) of 'SAMEN 250' voor 250 euro naar het nummer 3669. Hou je IBAN-rekeningnummer bij de hand, want je krijgt een sms terug waarin gevraagd wordt naar dat nummer.
 • Je kunt ook vriend worden! Als je besluit om Groot Nieuws Radio maandelijks met minimaal € 10,00 te steunen, sturen we je als dank het nieuwe live-album van Sela toe! Word vriend!

Je mag natuurlijk ook bellen met 0909 - 123 1008 (55 cent per minuut). Een medewerker van Groot Nieuws Radio kan al je vragen beantwoorden.

Stichting Groot Nieuws Radio is sinds 28 januari 2009 erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Donaties zijn aftrekbaar voor de belasting.


Door je donatie te verhogen

Ben je al vriend van Groot Nieuws Radio? Overweeg dan je maandelijkse donatie te verhogen. Vul daarvoor dit formulier in.


Door je familie en vrienden enthousiast te maken

Luistert je familie en vriendengroep naar Groot Nieuws Radio? En willen ze vriend worden of een eenmalige gift geven? Spoor hen aan om dat te doen via de website: www.grootnieuwsradio.nl. Je vind onder het kopje 'Geven' alle donatiemogelijkheden.

Je kunt ook het papieren donatieformulier uitprinten en laten invullen door een nieuwe donateur. Ingevulde formulieren kun je retour sturen naar Antwoordnummer 1105, 3900 VB Veenendaal. Een postzegel is niet nodig.

Je kunt ook in de Basiliek formulieren ophalen en inleveren.


Door je kerk of gemeente te vragen om een collecte te houden

Als je in je eigen kerkelijke gemeente aandacht wil vragen voor het werk van Groot Nieuws Radio, vraag dan je kerkenraad of oudstenraad om een collecte te houden. We hebben (digitale) materialen voor je beschikbaar die je mag gebruiken


Organiseer zelf een actie

Je kunt zelf ook een actie houden en daarmee geld inzamelen voor Groot Nieuws Radio. Het opgebrachte geld mag je in de actieweek langs komen brengen in de Basiliek in Veenendaal! Het bedrag mag je ook overmaken op NL29 RABO 0319 0010 08 t.n.v. Stichting Groot Nieuws Radio te Veenendaal. Een paar voorbeelden wat luisteraars organiseerden:

 • Peter: "Ik heb deze week koorrepetitie. Ik heb nu de leden gemaild dat ik een collecte wil houden voor Groot Nieuws Radio en ik mag er ook en toelichting bij geven."
 • Pleunieke: "Ik heb een webshop waarin ik mijn eigen creatieve creaties verkoop. Op een speciale actiepagina in deze webshop verkoop ik artikelen waarvan ik de helft doneer aan Groot Nieuws Radio!"
 • Rianne: "Samen met mijn moeder verkoop ik stroopwafels. We gaan gewoon langs bij mensen die we goed kennen en vragen of ze stroopwafels willen kopen voor Groot Nieuws Radio. Venten langs de deur mag helaas niet zonder vergunning. We kopen de stroopwafels in bij de lokale supermarkt en plakken er een leuke wikkel op." Download de etiketten
 • Esther: "Ik verkoop allerlei spullen op Marktplaats. De opbrengst van wat ik verkoop, geef ik aan Groot Nieuws Radio."
 • Anja: "Ik hou erg van koken, daarom heb ik een aantal mensen uitgenodigd om lekker te komen eten. Ik heb hen verteld van de actieweek van Groot Nieuws Radio en dat giften hard nodig zijn. Zij betalen nu allemaal 20 euro voor het driegangendiner wat ik ga koken!"
 • Marijke: "Mijn gezondheid laat het niet toe om actief actie te voeren, maar ik wil heel graag dat Groot Nieuws Radio blijft. Daarom heb ik donatieformulieren gedownload en ga met de mensen die bij me op bezoek komen in gesprek over het belang van Groot Nieuws Radio. Verschillende mensen hebben al toegezegd een gift te gaan geven."
 • Wim: "Ik heb eens rondgekeken in mijn gemeente en geconstateerd dat er best veel ondernemers bij onze gemeente horen. Ik heb ze een brief geschreven met informatie over de Business Club van Groot Nieuws Radio. Ik hoop dat ze er iets mee doen!"

We vinden het leuk om te horen wat voor actie je voert! Hou ons op de hoogte door een mailtje te sturen naar algemeen@grootnieuwsradio.nl.


Heb je vragen? Stuur een mail naar algemeen@grootnieuwsradio.nl.

« Terug

Archief > 2015

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari