Nu op Groot Nieuws Radio

00:00 - 06:00 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

05:13 - 05:13 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Groot Nieuws Radio voert actie vanuit de Basiliek in Veenendaal

basiliekdinsdag 03 maart 2015 17:07

Vanaf aanstaande maandag 9 maart start Groot Nieuws Radio een actieweek. Doel is om geld in te zamelen om 24/7 christelijke radio mogelijk te maken. Vanuit de Basiliek in Veenendaal maken de presentatoren elke dag live radio én kunnen luisteraars langskomen om doneren en te luisteren naar sprekers en artiesten.

Onder andere Henk Dik (voorheen overdenker in De Nieuwe Morgen), Joke Buis en Marcel Koning (Woorden van Waarde) hebben hun medewerking al toegezegd. Op deze website maken we binnenkort nog meer namen bekend.

Groot Nieuws Radio kan gebruik maken van de Basiliek en alle faciliteiten dankzij vier christelijke ondernemers die dit mogelijk maken.

Kom langs

Als luisteraar nodigen we je van harte uit om langs te komen in de Basiliek. Het adres is Wiltonstraat 56, Veenendaal. Je kunt geld doneren, koffie drinken en luisteren naar sprekers en artiesten. Ook is het mogelijk om mee te bidden voor Groot Nieuws Radio in de stilteruimte van de Basiliek.

Help mee

Ook als je niet in de gelegenheid bent om langs te komen in Veenendaal, kun je de actieweek thuis volgen. Er is een live videostream, zodat je thuis mee kan kijken en luisteren naar Groot Nieuws Radio. Op onze website kun je een formulier invullen om een eenmalige gift te geven. Je kunt ook bellen met 0909 123 1008 als je een donatie wilt doen.

Lees ook:

« Terug

Archief > 2015

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari