Nu op Groot Nieuws Radio

12:00 - 19:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Mens & Missie - Maurits Reijnoudt

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 't Heerlijk Loflied - Hans van Vuuren

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Boven alles dank aan God!

zaterdag 14 maart 2015 11:15

Na een bijzondere actieweek staat Groot Nieuws Radio op de drempel van een financieel gezonde toekomst. Op vrijdagmorgen was de tussenstand nog € 728.293. Aan het eind van een exclusief Paasconcert van Sela, werd bekend dat de voorlopige stand uitkomt op € 1.132.052. Daarmee is de kritieke grens van 6 ton ruimschoots gehaald.

We gaan door!

Of de beoogde 1,4 miljoen uiteindelijk binnenkomt is nu nog te vroeg om te zeggen. Op de vraag of dit resultaat betekent dat Groot Nieuws Radio blijft bestaan, antwoorde interim directeur Koos Timmer: "Het bestuur heeft zojuist vergaderd, die vergadering duurde precies 1 minuut: we gaan door!"

In een exclusief Paasconcert van Sela dankten alle medewerkers, bestuursleden, Business Club-leden, vrijwilligers en donateurs God voor alles wat gegeven en ontvangen werd aan bemoedigingen, gebed en financiële steun. De hele actieweek mocht belangeloos gebruik worden gemaakt van de Basiliek in Veenendaal, wat de actie een grote impuls heeft gegeven.

Er waren tientallen optredens van vrijwel alle Nederlandse gospelartiesten. Ook waren getuigenissen van luisteraars te horen en vertelden partnerorganisaties over hun missie en de band met de christelijke zender. 

Na een rustige start was het bijzonder om te zien hoe christelijk Nederland massaal in beweging kwam om ‘hun’ radiostation in de lucht te houden. Het team van Groot Nieuws Radio is God dankbaar voor wat er gebeurd is. Ook Donateurs, vrijwilligers, artiesten, vier ondernemers die alles in en rondom de Basiliek mogelijk hebben gemaakt en vooral God dat het werk door mag gaan!

« Terug

Archief > 2015

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari