Nu op Groot Nieuws Radio

06:00 - 10:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:00 - 06:00 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Mens & Missie - Maurits Reijnoudt

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

4 interessante gesprekken uit Café Grande

CafeGrande_sqmaandag 01 juni 2015 16:15

Het is je vast al opgevallen dat 's ochtends tussen 10:00 en 12:00 geen Café Grande meer wordt uitgezonden. Jorieke Fredrikze is tijdelijk afwezig om rust te nemen en alle gebeurtenissen van afgelopen periode een plek te kunnen geven. Je hoeft Café Grande echter niet te missen, op onze website vind je genoeg gesprekken om terug te luisteren.

Redacteur Thijs Noorlandt heeft vier uitzendingen uitgelicht die de moeite waard zijn om nog eens te beluisteren! Bekijk ook het volledige overzicht met gasten van het afgelopen half jaar.


Willem Ouweneel

"In januari interviewde Jorieke Willem Ouweneel. Ze sprak met hem over zijn speciale band met Israël, ontwikkelingen die hij in het Nederlandse christendom waarneemt en hoe hij zelf terug kijkt op zijn leven. Ook deelde Willem wat er volgens hem nodig is om in Nederland een opwekking tot stand te brengen."


Aukje & Wilkin van de Kamp

"Aukje en Wilkin van de Kamp kwamen op 7 januari vertellen over het boek dat ze samen schreven rondom hun ervaringen met de ziekte van Aukje. Ze overleefde het en konden goed verwoorden welke fases mensen doormaken. Wilkin vanuit theologisch oogpunt, Aukje vanuit de menselijke benadering."


Cocky Drost

"Fris en fruitig is een goede typering voor het boek dat Cocky Drost schreef over relaties: Lang leve de liefde! Vanuit haar sprankelende persoonlijkheid vertelt ze over eigen ervaringen en voorbeelden uit haar praktijk. Zeker niet alleen geschikt voor mensen die in crisis zitten, wat mij betreft kan iedereen zijn of haar voordeel met dit boek doen."


Marianne Grandia

"Een echte primeur in Café Grande, Marianne Grandia presenteerde in onze studio haar nieuwe boek: Puur in balans: worden wie je bent. Heel erg bijzonder, zeker omdat het een boek is dat erg goed bij Café Grande past en veel vrouwen zal inspireren. 'Worden wie je bent' is een bijzonder eerlijk boek van Marianne waar ze zichzelf niet spaart en lezers aanmoedigt op zoek te gaan naar wie je in Gods ogen bent. Een aanrader!"


Wist je dat Café Grande een enorm archief heeft met uitzendingen die terug te luisteren zijn op deze website? Bekijk het volledig overzicht met gasten!

« Terug

Archief > 2015

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari