Nu op Groot Nieuws Radio

00:00 - 05:25 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

Michael Farren Loved & Known (I Belong To Jesus)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

Michael Farren Loved & Known (I Belong To Jesus)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

Michael Farren Loved & Known (I Belong To Jesus)
Luister

Blessing voor 16-jarige Daniël met botkanker

danielbotkankervrijdag 03 juli 2015 10:00

Ruim een jaar geleden kreeg de nu 16-jarige Daniël de diagnose botkanker. Hij kan zijn linkerbeen niet meer gebruiken is afhankelijk van een rolstoel. Ook onderging hij chemokuren en bestralingen. Vrijdagochtend draait Tim Hendriks in Blessings een lied voor hem: Shout To The Lord!

Door een keelonsteking belandde hij begin dit jaar op de IC. Daarnaast heeft hij last van hevige botpijn. In maart werd daarom een morfinekastje onder zijn huid geplaatst. Het enige wat Daniël kan doen is op bed leggen. Om wat meer ritme in zijn leven te krijgen, besloten de dokters dat Daniël naar een revalidatiecentrum moest gaan.

In mei kreeg Daniël onverwachts epileptische aanvallen en moest hij met spoed weer naar de IC toe. Hiervoor krijgt hij medicijnen. Daniël blijft heel erg zwak en krijgt steeds meer pijn. Momenteel wordt Daniël behandeld voor trombose en een bacterie in zijn bloed.

Genezer

Daniël heeft vorig jaar december God aangenomen als zijn vader, trooster en genezer. Hij gelooft dat Hij altijd bij mij hem is en voor hem zorgt. Een grote groep mensen staat om Daniël heen en bidt voor hem.

Doe je mee? Bid mee voor Daniël en stuur hem ter bemoediging een kaart. Je kaart kun je opsturen naar Groot Nieuws Radio t.a.v. Daniël, Postbus 1027, 3900 BA Veenendaal. Tim Hendriks zorgt er dan voor dat de kaarten bij Daniël terecht komen.

« Terug

Archief > 2015

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari