Nu op Groot Nieuws Radio

20:00 - 00:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 't Heerlijk Loflied - Hans van Vuuren

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 't Heerlijk Loflied - Hans van Vuuren

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

HQ Kunstschool sluit deuren

hqschool_logo_sqdonderdag 09 juli 2015 08:30

De HQ Kunstschool in Veenendaal, het tussenjaar voor christelijk artistiek talent, gaat haar deuren definitief sluiten. Eerst was er nog sprake van een doorstart, maar de gesprekken die hiervoor gevoerd zijn leverden niet het gewenste resultaat op. Daarom heeft de school besloten om niet meer door te gaan.

In 2002 werd de HQ school gestart en werd door ruim 250 studenten doorlopen. Directeur Jefta Alberts gelooft dat het tussenjaar in de toekomst op een andere manier zal worden doorgezet, omdat hij het teruggeeft in de handen van God.

Martin Brand geeft in een reactie tegenover Groot Nieuws Radio aan dat hij het erg jammer vindt dat de school de deuren sluit.

"Ik heb er drie jaar intensief gewerkt en het kunstprogramma vorm mogen geven. Ik heb jongeren gezien die ontzettend gegroeid zijn en nu studeren aan kunstacademies."

Hij begrijpt de keuze maar betreurt het er dat er nu geen andere plek is waar jongeren terecht kunnen die zich willen ontwikkelen in een artistiek talent met geloof als fundament.

Dit gesprek is niet meer te beluisteren via Groot Nieuws Gemist.

« Terug

Archief > 2015

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari