Nu op Groot Nieuws Radio

06:00 - 10:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:00 - 06:00 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Mens & Missie - Maurits Reijnoudt

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Dit zijn de medepresentatoren op #meepresenteerdag

Meepresenteerdag - Hanno & Timdonderdag 09 juli 2015 15:45

Op de laatste dag van het radioseizoen mogen 9 luisteraars samen met de presentatoren van Groot Nieuws Radio de programma's maken.

Deze medepresentatoren ga je vrijdag op #meepresenteerdag horen op Groot Nieuws Radio!

Meepresenteerdag start al vroeg voor Hanno en zijn mede-presentator Tim Bosma. De 24-jarige Tim uit Zwolle presenteert tussen 07:00 en 08:00 mee in het programma De Nieuwe Morgen. Normaal doet hij 's ochtendsvroeg een krantenwijk en luistert hij naar het programma van Hanno, vandaag mag hij zelf achter de microfoon plaatsnemen.

Een uurtje later zit naast Hanno de vrolijke, gezellige, spontane en goedlachse Linda Donkersteeg. Woensdag belde Hanno haar op in zijn uitzending om haar uit te nodigen.

Blessings wordt op meepresenteerdag gepreseteerd door Jan Meerkerk en Tim Hendriks. De 48-jairge Jan werd opgegeven door iemand anders. Volgens die persoon is Groot Nieuws Radio voor hem "een grote blessing"!

Nando Kok ontvangt in Sandwich sidekicks Arjan van Baaren (12:00) en Daniëlle Brouwer (13:00). De 30-jarige Arjan weet wat het is om voor volle zalen te spreken, maar presenteren op de radio lijkt hem een nieuwe uitdaging. De vrolijke Daniëlle heeft al ervaring bij de lokale radio, ze is benieuwd hoe het er achter de schermen bij Groot Nieuws Radio uitziet!

De 15-jarige Jannieke Gerritsen presenteert tussen 14:00 en 15:00 samen met Hans van Vuuren het programma Backstage. Ze luistert vaak naar Groot Nieuws Radio en vindt het meepresenteren een mooie start van haar vakantie. Vanaf 15:00 is de tweede microfoon voor Jeroen Dijkhuizen, muzikant bij de band Seven. Vroeger heeft hij radio gemaakt bij een lokale omroep.

Marien Korterink ontvangt de laatste twee luisteraars. Vanaf 16:00 is de 20-jarige Laura van Engelen te gast. Als ze aan leeftijdsgenoten vertelt dat ze Groot Nieuws Radio luistert, wordt ze soms verbaasd aangekeken. Laura wil juist laten merken dat Groot Nieuws Radio er voor iedereen is! Tussen 17:00 en 18:00 schuift de 42-jarige Anco de Rooij aan. Anco is geïnteresseerd in het nieuws en wat er gebeurt in de wereld. Hij wil graag met mensen in gesprek gaan.

« Terug

Archief > 2015

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari