Nu op Groot Nieuws Radio

06:00 - 10:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:00 - 06:00 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Mens & Missie - Maurits Reijnoudt

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Zangeres Kinga Bán werkt aan soloproject

Kinga Banmaandag 09 november 2015 12:00

Zangeres Kinga Bán van Sela werkt aan een soloproject. Dat vertelde ze maandagochtend in Muziek Aan Het Werk op Groot Nieuws Radio. Ze wil een tastbare herinnering maken in de vorm van een CD met daarop Nederlandstalige, Engelstalige en Hongaarse liedjes. Kinga is al gestart met het schrijven en krijgt daarbij hulp van andere artiesten.

In het gesprek vertelt Kinga dat dit soloproject ook te maken heeft met haar ziekte. "Nu voel ik me nog goed, nu heb ik er de energie voor. Waarom zou ik nog wachten?"

Kinga benadrukt dat ze zangeres blijft bij de band Sela.

Liefde voor muziek

Naast Kinga waren ook Janine Beens en Elise Mannah te gast in Muziek Aan Het Werk. De drie zangeressen vertelden over hun liefde voor muziek en het leven als zangeres. Hoe zijn ze ooit begonnen? Wat hadden ze gedaan als ze niet waren gaan zingen?

Ook luisteren Kinga, Janine en Elise in Muziek Aan Het Werk naar elkaars muziek. Hoe kijken zijn aan tegen hun collega's in de christelijke muziekwereld? Het hele gesprek is hier nog eens te beluisteren.

Kinga Bán is actief binnen Sela, een band die liederen maakt en uitvoert voor de kerk. Elise Mannah toert momenteel door het land met de Mariamonologen en komt dit najaar met de CD 'Nu'. Janine Beens bracht eerder dit jaar haar tweede album 'Kinship' uit.

« Terug

Archief > 2015

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari