Nu op Groot Nieuws Radio

06:00 - 07:00 Zomerradio - Non-stop

Nu speelt

Michael W. Smith Place In This World
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

Michael W. Smith Place In This World
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

07:00 - 09:00 Zomerradio - Verschillende presentatoren

Nu speelt

Michael W. Smith Place In This World
Luister

Geef kleur aan deze kleurplaat!

kleurplaatzw_sqdonderdag 03 december 2015 09:47

Het thema van deze vriendenweek is 'Samen geven we kleur aan 2016'! Dat is ook onze wens voor het nieuwe jaar: dat we je dag kunnen vullen met bemoedigingen, gesprekken, muziek en actualiteiten. Word deze week vriend van Groot Nieuws Radio en help ons dit mogelijk te maken! Daarnaast hebben we een extra actie: een kleurwedstrijd!

Kunstenares Wilma Veen heeft een prachtige 'kleurplaat voor volwassenen' gemaakt. Geef jij kleur aan deze kleurplaat? Maak een foto of scan van deze ingekleurde kleurplaat en stuur 'm op voor maandagochtend 10:00. Dat kan via het formulier op deze pagina of studio@grootnieuwsradio.nl.

Wat win je?

De winnaar wordt maandagmiddag bekendgemaakt in Sandwich. In de jury zitten Nando Kok (presentator Sandwich), Wilma Veen (kunstenares) en Arjen Niezen (striptekenaar).

De winaar wint een fair trade woondecoratiepakket, aangeboden door eeneerlijkezaak.nl. Het pakket bevat een leuke collectie harten met teksten, waxinelichthouders enz. Daarnaast ontvangt de winnaar het boek 'Ik kleur jou' van Wilma Veen, aangeboden door Uitgeverij Kok. Ook vier andere deelnemers ontvangen dit boek.

« Terug

Archief > 2015

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari