Nu op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

Chris August Just Close Your Eyes
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:00 - 05:25 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

Chris August Just Close Your Eyes
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

06:00 - 09:00 De Nieuwe Morgen (ma-do) - Annemarie Biljard

Nu speelt

Chris August Just Close Your Eyes
Luister

Het theater in met 'Op en Top Vrouw'

OPENTOPVROUWdinsdag 22 november 2016 11:55

'Op en Top Vrouw', zo heet de kleinkunstproductie van Barbara Stouwdam, Christien Blok en Gezina van den Bos. Binnenkort trekken ze langs alle windstreken van Nederland om vanuit hun eigen belevingen allerlei zaken rondom het vrouwzijn te bespreken. Dinsdag waren Christien en Gezina te gast in Bij Jorieke op Groot Nieuws Radio.

Doordat er vooral vrouwen in de zaal zitten bij 'Op en Top Vrouw' kunnen ze open zijn over bepaalde onderwerpen. "Veel vrouwen komen na afloop ook naar ons toe en zeggen dat het heel verfrissend is. Er zit voor iedereen iets in dat ze eruit kunnen halen. Wij hebben het neergezet, maar we merken dat God ermee aan de slag gaat en het gebruikt. Vrouwen die dingen verwerken, of met liedjes dingen kunnen verwoorden die ze eerder niet konden uitten. De boodschap die in alle liedjes naar voren komt is dat God je ziet en van je houdt."

Jorieke sprak met Christien en Gezina over kwetsbaarheid, bevallingsblues, omgaan met verlies en kleffe vrouwenvriendschappen. Het gesprek kun je hier terugluisteren.

De CD 'De Hemel Weet Het' van Gezina van den Bos kun je bestellen via de online winkel Gospel.nl.

« Terug

Deel via