Nu op Groot Nieuws Radio

00:00 - 05:25 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

LEV Naast Je Lopen
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

03:16 - 03:16 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

LEV Naast Je Lopen
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

LEV Naast Je Lopen
Luister

Maak kans op een gratis radiocommercial

businessclub_mensenmaandag 28 november 2016 07:50

Groot Nieuws Radio heeft een businessclub waar ruim 200 ondernemers onderdeel van zijn. Zij steunen ons in de missie om christelijke radio te maken, maar hebben ook de mogelijkheid te werken aan hun eigen naamsbekendheid door te adverteren op Groot Nieuws Radio. Ook komen leden van de businessclubleden twee keer per jaar bij elkaar om te netwerken en contacten te leggen, maar ook om opgebouwd en geïnspireerd te worden.

Doel

Marcel Kuckelkorn is media-adviseur bij Groot Nieuws Radio en houdt zich actief bezig met de businessclub. "Het is gaaf om de ondernemers te ontmoeten bij de bijeenkomsten die we organiseren. Samen staan we voor hetzelfde doel: het verspreiden van het evangelie via de radio. Als ik met ondernemers in gesprek ga, merk ik vaak dat ze geraakt zijn door het evangelie en daarom ook lid zijn geworden van de businessclub."

"Samen dezelfde passie beleven, elkaar bemoedigen en aansporen, dat is wat we doen." En dat is volgens Marcel soms simpelweg naar elkaar te luisteren.

Als media-adviseur adviseert Marcel ondernemers hoe ze op de beste manier kunnen adverteren op Groot Nieuws Radio. "Dat advies is heel breed, dat gaat over de vorm en lengte commercial, maar ook hoe je je product het beste kunt promoten binnen de christelijke markt."

Word deze week lid

Ben je ondernemer of heb je een bedrijf? Dan nodigen we je van harte uit om ook lid te worden van de Groot Nieuws Radio Businessclub. Alleen in de vriendenweek (28 november tot en met 2 december 2016) maak je elke dag kans op een gratis radiocommercial t.w.v. € 395.

Bij aanmelding ontvang je:

  • reclameseconden die je kunt inzetten op Groot Nieuws Radio
  • vermelding van het bedrijfslogo op onze website
  • uitnodigingen voor bijeenkomsten van de businessclub
  • maatwerk om je bedrijf of product in de markt te zetten

Vraag nu meer informatie op

 

« Terug

Deel via

Archief > 2016 > november