Nu op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Bij Jorieke - Jorieke Fredrikze

Nu speelt

Audrey Assad Sparrow
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

09:00 - 10:00 Blessings - Tim Hendriks

Nu speelt

Audrey Assad Sparrow
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Audrey Assad Sparrow
Luister

Achter de schermen met Kees Kraayenoord

keesbackstagedinsdag 31 januari 2017 14:55

Al bijna vijftien jaar is Kees Kraayenoord een van de bekendste aanbiddingsleiders van Nederland. Hij heeft op bijna elk groot christelijk podium van ons land opgetreden, schrijft liederen met de 'groten der aarde', heeft een dozijn succesvolle albums in de kast staan en er hangt een platina plaat aan de muur. Bovendien is hij voorganger van de snelgroeiende gemeente Mozaiek0318 in Veenendaal.

Het lijkt een verhaal volgens 'het boekje'. Alleen is dat boekje dan niet compleet. Om te voorkomen dat het een incompleet verhaal blijft, heeft Kees het boek 'Backstage' geschreven. Een boek waarin Kees de lezer meeneemt achter de schermen. We lezen over zijn passies, geloofskeuzes en gebedspunten, maar ook over zijn frustraties, zijn struikelmomenten en dieptepunten.

Kees deelt over de momenten dat God, medemensen óf hijzelf op de rem gingen staan of een ruk aan het stuur gaven. Hij vertelt over keuzes die hij maakte, zonder te beseffen wat er gebeuren zou. Het is een verhaal met een open eind, een weerspiegeling van het levensavontuur dat hij met God en Nicole (zijn echtgenote) begon en waar mogelijk nog heel veel hoofdstukken bij geschreven gaan worden.

In het Groot Nieuws Radio-programma Backstage vertelde Kees Kraayenoord dinsdagmiddag over een aantal aspecten van zijn boek. Het boek kun je bestellen via de webshop Kameel.nl. Het gesprek kun je hier terugluisteren.

« Terug

Archief > 2017

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari