Nu op Groot Nieuws Radio

06:00 - 09:00 De Nieuwe Morgen (ma-do) - Annemarie Biljard

Nu speelt

Michael W. Smith Sky Spills Over (Radio-Edit)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

Michael W. Smith Sky Spills Over (Radio-Edit)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

09:00 - 10:00 Blessings - Tim Hendriks

Nu speelt

Michael W. Smith Sky Spills Over (Radio-Edit)
Luister

Martin Koornstra spreker bij genezingsdienst Opwekking

martin koornstravrijdag 17 maart 2017 14:36

De genezingsdienst van Pinksterconferentie Opwekking zal dit jaar geleid worden door Martin Koornstra van Royal Mission. Dat heeft stichting Opwekking bekend gemaakt. Koornstra volgt daarmee Kees Goedhart op, die de dienst op Eerste Pinksterdag jarenlang leidde. De andere sprekers tijdens het pinksterweekend zijn Orlando Bottenbley, Patrick Nullens, Joseph Dimitrov, Henk Stoorvogel en Gor Khatchikyan.

Martin Koornstra kijkt uit naar Eerste Pinksterdag: “De genezingsdienst is anders dan alle anderen. Groter dan waar ik ooit gepreekt heb en de veelkleurigheid van de kerk komt enorm naar voren. En dat nota bene op Pinsterzondag! Er is geen beter moment om te spreken over de uitstorting van de kracht van de Heilige Geest.”

Koornstra is hiermee de opvolger van Kees Goedhart, die jarenlang de dienst heeft geleid: “Ja, dan voel ik me ook wel heel klein, als ik dat bedenk. Maar het gaat ook niet om Martin Koornstra, maar ik hoop dat mensen de tent uitlopen met de gedachte: wat is Jezus groot.”

Voor de spreker is de conferentie ook het moment dat zijn nieuwe boek over wonderen uitkomt. Hij droomt er van om duizenden mensen te inspireren om meer van God te verwachten  Tegelijkertijd is het ook een realistisch boek: "Ik heb een enorme switch gemaakt de afgelopen jaren. Vroeger deed ik dat niet, maar tegenwoordig probeer ik heel open en eerlijk te zijn dat niet iedereen genezen wordt door God. Daar begin ik soms een genezingsdienst al mee. Die les die ik geleerd heb, wilde ik heel graag verwerken tot een boek."

Zondag 4 juni om 19.30 begint de genezingsdienst van pinksterconferentie Opwekking. De dienst is – net als de rest van de conferentie – volledig te volgen via Groot Nieuws Radio. Dit is het programma van de sprekers van het hoofdprogramma:

Vrijdag 19.30 uur - Orlando Bottenbley
Zaterdag 10.00 uur - Patrick Nullens
Zaterdag 20.00 uur - Joseph Dimitrov
Zondag 10.00 uur - Henk Stoorvogel
Zondag 19.30 uur - Martin Koornstra
Maandag 10.00 uur - Gor Khatchikyan

« Terug

Archief > 2017

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari