Nu op Groot Nieuws Radio

00:00 - 06:00 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

Jonny & The Jazzuits I Will Worship You
Luister

Win een van de nieuwe albums van Michael W. Smith

Sinds de jaren '80 gaat zijn muziek de hele wereld over. Veel van zijn nummers maken deel uit van de soundtrack van de christelijke popmuziek van meerdere decennia. In 2001 verscheen zijn eerste live worshipalbum, wat een groot succes was. Nu, in 2018, komt Michael W. Smith met twee nieuwe albums: 'A Million Lights', een modern studioalbum, en 'Surrounded', een live worshipalbum. Luister deze week naar Groot Nieuws Radio en maak kans op één van deze cd’s.

Eerder combineerde Michael W. Smith nog wel eens een moderne muziekstijl met aanbiddingsteksten. Met deze nieuwe albums maakt hij meer een onderscheid. Verwacht van 'A Million Lights' een strak modern-geproduceerd geluid vol dance-invloeden en inspirerende teksten. Op 'Surrounded' kun je meezingen met nieuwe worshipanthems als 'Reckless Love', 'Do It Again', 'Surrounded (Fight My Battles)' en 'King Of My Heart'.

Wil je een van deze CD's winnen?

Vul je CD-collectie aan met een van deze nieuwe albums van Michael W. Smith. Meld je hieronder aan voor de CD-actie en luister de hele week naar De Nieuwe Morgen en De Dag Van Vandaag om te horen of je hebt gewonnen.

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.