Nu op Groot Nieuws Radio

00:00 - 06:00 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

Erin O'Donnell Dear Francis
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

03:07 - 03:07 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

Erin O'Donnell Dear Francis
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Erin O'Donnell Dear Francis
Luister

CD van de week

Grayson Reed - Walk

Grayson Reed - Walkmaandag 16 januari 2017 00:00

Hoewel de naam van Grayson Reed op Groot Nieuws Radio een nieuwe is, hebben we de muzikaliteit van Mike Grayson en Molly Reed op de zender al op diverse manieren mogen horen. Zo kennen we Molly als zangeres van The City Harbor, was Mike 13 jaar lang de zanger van Mikeschair en is Molly bovendien als songwriter betrokken bij liederen van Amy Grant, Francesca Battistelli en Colton Dixon.

Mike en Molly ontmoeten elkaar in hun studententijd in Nashville en volgden dezelfde opleiding. Ze liepen elkaar op allerlei gelegenheden steeds tegen het lijf en ontwikkelden een vriendschap die 5 jaar geleden overging in een échte relatie. Een jaar later stapten ze in het huwelijksbootje en vorig jaar werd hun dochter Grailey geboren.

De nieuwe gezinssituatie zorgde ervoor dat muzikale deuren sloten, maar opende ook weer een nieuwe: samen een nieuw duo vormen. Ondanks jarenlange vriendschap hadden ze nog nooit eerder samen muziek gemaakt, maar ook muzikaal was er een enorme klik, zoals we op de EP 'Walk' kunnen horen.

Liederen over het huwelijk (Fight For You), de liefde van God (Can’t Get Enought) en een verlangen om de woorden van het geloof ook om te zetten in daden (Walk).

Meer CD's van de Week