Nu op Groot Nieuws Radio

12:00 - 19:00 Zomerradio - Non-stop

Nu speelt

Elise Mannah Klaproos
Luister

Win deze week kaarten voor NewWorldSon

Als er één band is die de laatste 10 jaar aan een verrassende live-reputatie heeft gewerkt, dan is het toch wel NewWorldSon. En het is niet zo raar ook, want de muzikaliteit en aanstekelijke vrolijkheid kunnen je amper stil laten zitten. In juli is de Canadese band voor twee concerten in Nederland. Luister deze week naar Groot Nieuws Radio en maak kans op kaarten.

Je hebt ze misschien al wel eens live gezien, bijvoorbeeld op het Flevofestival, de EO-Jongerendag, Festival316 of andere evenementen of concerten. Sinds een paar jaar is de bezetting flink aangepast, waardoor de band nog meer soul heeft gekregen. Dat kun je live horen op het album ‘All The Way Live’, dat in Engeland is opgenomen. Maar NewWorldSon écht live beleven kan op zaterdag 8 juli in Veenendaal en op zondag 9 juli in Dordrecht. 

Beeld: NewWorldSon

Luister en win

Wil jij concertkaarten winnen voor een concert van NewWorldSon? Geef het hieronder door en luister deze hele week naar De Nieuwe Morgen (06:00 - 9:00) en De Dag Van Vandaag (16:00 - 19:00) om te horen of je hebt gewonnen. Je kunt ook zelf kaarten kopen. Je mag zo vaak meedoen als je wilt, maar om zoveel mogelijk luisteraars blij te maken kun je de kaarten maar één keer winnen.

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.