Opwekking Top 100

Vrijdag 13 mei 2016 Opwekking Top 100 - Verschillende presentatoren

Nu speelt

Christian Verwoerd & Erika de With Vol Ontzag
Luister

Breng jouw stem uit voor de Opwekking Top 100

Breng je stem uit voor de Opwekking Top 100 en ontvang als dank de CD 'Houd Vol'. Op deze CD staat een selectie met mooie Opwekkingsliederen uitgevoerd door verschillende artiesten. Denk aan 'Ik Zal Er Zijn' van Sela, 'Houd Vol' van Kees Kraayenoord & Mozaiek0318 en 'Vader U Bent Goed' van Reni & Elisa.

Op vrijdag 18 mei 2018 zendt Groot Nieuws Radio weer de Opwekking Top 100 uit in aanloop naar de uitzending vanaf Pinksterconferentie Opwekking. Een dag vol muziek die je kunt kennen uit de bundel van Opwekking. Maar welke liederen mogen we draaien? Jij mag ook dit jaar weer jouw favoriete tien aanbiddingsliederen aanvinken. En vertel ons ook waarom je voor die liederen kiest.

Pak de bundel er maar bij en breng je stem uit!


1. Jouw favoriete Opwekkingsliederen

Kies maximaal 10 Opwekkingsliederen uit onderstaande lijst. Niet meer, minder mag wel. Je kunt alleen kiezen uit de normale bundel (tot en met de editie van 2017). De kinder- en jongerenliederen van Opwekking krijgen geen plek in de lijst.

 


 

2. Jouw verhaal

We horen graag waarom je voor deze liederen hebt gekozen. Misschien heb je een mooie herinnering van een lied dat gezongen werd tijdens een bijzonder moment in je leven. Of is er een lied dat je steeds opnieuw weer raakt. Jouw verhaal kunnen we gebruiken in de uitzending van de Opwekking Top 100. Als we je mogen bellen voor een telefonische reactie, zet dan het vinkje aan.

Je hebt je favoriete Opwekkingsliederen aangevinkt en je keuzes gemotiveerd. Het stemmen zit er bijna op, in de volgende stap vragen we om jouw gegevens.