Sandwich

Elke werkdag 12:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Sandwich, elke werkdag tijdens de lunch!

Sandwich, elke werkdag tijdens de lunch!

Aan het begin van de middag draait Groot Nieuws Radio veel muziek, maar is er ook plek voor nieuws, opbouwing en natuurlijk gezelligheid. En we horen ook graag van jou! Praat mee met de stelling van de dag, kies jouw muzikale favoriet in de Groot Nieuws Radio Topcollectie en wie wint vandaag de Groot Nieuws Radio Broodplank?

Elke werkdag, 12:00 - 14:00

Nieuws uit Sandwich

Sandwich vanaf de There Is More Conferentie

thereismore_fbpdonderdag 18 oktober 2018 09:13 Deze donderdag en vrijdag neemt Groot Nieuws Radio je tussen 12:00 en 14:00 mee naar de derde editie van de There Is More Conferentie. Het evenement wordt georganiseerd door het Evangelisch Werkverband binnen de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Volgens de organisatie hebben we in Nederland hartstochtelijk meer van de Heilige Geest nodig. Lees verder

Joke Buis bij tweede editie Feest van Geloof

jokebuiswoensdag 26 september 2018 13:15 De line-up van het Feest van Geloof 2018 wordt mooier en mooier. Na The Bowery, Reyer, Lars Gerfen, Sharon Kips en Elvis E. & G-Roots mogen we nu ook Joke Buis aankondigen. Op 24 november 2018 staan deze artiesten allemaal op het podium van de Basiliek in Veenendaal... en jij kunt er ook bij zijn. Bestel snel je toegangskaarten voor een feestelijke avond! Lees verder

Deze week in Den Haag

Op vrijdagmiddag blikken we in Sandwich terug op de week in politiek Den Haag. Addy de Jong, politiek commentator van het Reformatorisch Dagblad, geeft je de achtergrond bij opmerkelijke zaken die hebben gespeeld en zet onderbelichte thema’s in de schijnwerpers.

Beeld: RD

Verhalen van verre talen

Elke woensdagmiddag hoor je in Sandwich het verhaal achter de dagtekst. De teksten zijn uitgekozen door zendingswerkers die werken aan lokale vertalingen van de Bijbel. Anne Grijzenhout van Wycliffe Bijbelvertalers Nederland neemt je daar elke week mee naartoe met hun verhalen.

Beeld: Adriaan Verhoeven

Reageren op Sandwich?

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.

Nando Kok