Sandwich

Elke werkdag 12:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Erin O'Donnell Dear Francis
Luister

Sandwich

Sandwich

Aan het begin van de middag draait Groot Nieuws Radio veel muziek, maar is er ook plek voor nieuws, opbouwing en natuurlijk gezelligheid. En we horen ook graag van jou! Praat mee met de stelling van de dag, kies jouw muzikale favoriet in de Groot Nieuws Radio Topcollectie en wie wint vandaag de Sandwich roler?

Elke werkdag, 12:00 - 14:00

Nieuws uit Sandwich

Ga je op weg? Deken, eten en drinken mee!

winteronderwegmaandag 16 januari 2017 13:30 Nederlanders zijn slecht voorbereid op het winterweer en gaan vaak onvoorbereid de weg op. Dat blijkt uit onderzoek van het Rode Kruis. Het risico is groter dat je een ongeluk krijgt of onderkoeld raakt. Het advies: neem voor onderweg een deken, eten en drinken mee, vertelt woordvoerder Iris van Dijnse maandagochtend in Sandwich op Groot Nieuws Radio. Lees verder

Vraag voor een vriend

Maak in Sandwich elke dag kans op een roler! Ben je vriend van Groot Nieuws Radio? Geef het juiste antwoord door op de vraag die wordt gesteld en maak kans!

Eerder in Sandwich

Groot Nieuws Radio Topcollectie

Muziek is voor veel mensen een belangrijke uitingsvorm. Bij een bepaalde situatie hoort een speciale muzikale juweel. In Sandwich koppelen we de actualiteit aan passende muziek in de Groot Nieuws Radio Topcollectie. Ben je benieuwd waar je uit kunt kiezen?

Elke werkdag tussen 13:00 en 13:50 vind je hier de keuzes!

Reageren op Sandwich?

Nando Kok