Nu op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Kerkdienst - Non-stop

Nu speelt

Paul Good All I Need
Luister

Maak kans op een radio in de 'Week van de digitale radio'

Het is de Week van de Digitale Radio waarin extra aandacht is voor het luisteren via DAB+ en internet. Voor luisteraars van Groot Nieuws Radio is het extra belangrijk om over te stappen, want vanaf 1 januari is Groot Nieuws Radio niet meer te ontvangen via 1008 AM.

Of je nu thuis luistert, op je werk of onderweg: voor elke situatie is er wel een vorm van digitaal radioluisteren die het beste bij je past. Welke dat is, ontdek je in de Luisterwijzer

Daarnaast hebben we ook onze eigen digitaliseringslijn waar je contact mee kunt opnemen voor al je vragen. Bel met 088 027 5678 en stel je vraag!

Maak kans op een gloednieuwe digitale radio

Wil je gaan luisteren via DAB+ of een internetradio? Vink je keuze aan, vul je gegevens in en maak deze week in de programma's van Groot Nieuws Radio kans op een mooie radio waarmee je klaar bent voor 2019! Je kunt kiezen uit deze twee radio's:

Yamaha WX-010 Internetradio

Sangean DPR-67 DAB+ Radio

Met deze betaalbare internetradio kun je via je internetverbinding naar Groot Nieuws Radio luisteren. Een prima oplossing voor thuis of op het werk. Een handige, draagbare DAB+ radio die je zowel op stroom als op batterijen kunt gebruiken. De ontvangst van Sangean DAB+ radio's is extreem goed.

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.