Nu op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

Steven Curtis Chapman & Matt Maher Hallelujah, You Are Good
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Steven Curtis Chapman & Matt Maher Hallelujah, You Are Good
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 Wens - Tim Hendriks

Nu speelt

Steven Curtis Chapman & Matt Maher Hallelujah, You Are Good
Luister

Bestel boeken via Kameel.nl

Bestel boeken via de christelijke webshop Kameel.nl

Arie de Rover - Leven na de genadeklap

Arie de Rover - Leven na de genadeklap

Genadeklap, volgens Arie de Rover heeft genade alles met een snoeiharde klap te maken. Als je echt gaat begrijpen wat genade inhoudt, dan geeft dat je leven een draai van 180 graden. Dan krijg je de genadeklap. Geen ingehouden corrigerende tik, ook geen ’klap van de molen’ zodat je een beetje wappie wordt, maar een mokerslag die je leven omgooit.

Maandag 19 februari hoor je in Bij Jorieke een gesprek met Arie de Rover.

€ 14,90 - Bestel via Kameel.nl

 

Henk Rothuizen - Zelfs al ga ik...

Henk Rothuizen - Zelfs al ga ik

Als lijden in je leven komt, kan God ver weg lijken. De uitroep uit Psalm 22, 'Mijn God, mijn God, waarom hebt U mij verlaten?' komt gemakkelijker over je lippen, dan de krachtige belijdenis van de bovenstaande tekst uit Psalm 23. Waar is God als wij lijden? Met goede bedoelingen komen familieleden meelevende vrienden en theologen met allerlei verklaringen. Maar welke van die verklaringen houden stand? Hoe is God aanwezig in ons lijden? En hoe komen we zover dat we het kwaad niet langer vrezen, ook als het niet weggaat?

Donderdag 15 februari hoor je in Bij Jorieke een gesprek met Henk Rothuizen.

€ 12,50 - Bestel via Kameel.nl

 

Paulien Timmer - 50 relatieboosters

Paulien Timmer - 50 relatieboosters

Een relatie goed en spannend houden is soms best lastig, als je alle twee een fulltimebaan hebt, een sociaal leven wilt onderhouden, wellicht kinderen hebt en regelmatig wilt sporten. Af en toe een weekendje weg levert een tijdje iets op, maar daarna val je algauw weer in dezelfde routine van vroeg op, laat thuis en weinig tijd voor elkaar. Paulien Timmer laat zien hoe je, ondanks een druk schema, gelukkig en verbonden kunt zijn en blijven in je relatie.

Tussen 7 en 14 februari geeft Paulien Timmer in De Dag Van Vandaag relatietips

€ 16,99 - Bestel via Kameel.nl

 

Willem en Marian de Vink - Hemels Huwelijk

Willem en Marian de Vink - Hemels Huwelijk

Een huwelijk dat klopt, klopt als één hart. Ben je geïnteresseerd in relaties en hoe ze werken vanuit een christelijke levensvisie? Dan gaat dit boek je helpen! We beantwoorden belangrijke vragen, zoals: wat is een huwelijk eigenlijk? Hoe krijg je een goed huwelijk? Wat is liefde? Hoe praat je opbouwend met elkaar? Hoe ziet God jullie relatie? Wat zegt de Bijbel over liefde en huwelijk? Wij geloven dat het huwelijk bedoeld is om samen gelukkig oud te worden!

Woensdag zijn Willem en Marian de Vink te gast in Bij Jorieke.

€ 17,50 - Bestel via Kameel.nl

 

Alinda Bol - Vier het leven

Alinda Bol - Vier het leven

Vier het leven is een dagboek met 365 gelukjes voor elke dag. Geïnspireerd door teksten uit liedjes, gedichten, bijbelteksten, quotes en uitspraken van bekende mensen. Met dit dagboekbegin je elke dag met een positieve blik. Elke maand heeft een speciaal thema, waaronder liefde, bezinning, bloeien, reisgenoten, mindfulness en veelkleurigheid. Per dag wordt een korte gedachte doorgegeven die de dag positief inkleurt.

Dinsdag is Alinda Bol te gast in Bij Jorieke.

€ 19,99 - Bestel via Kameel.nl

 

Ben Hobrink - Moderne wetenschap in de Bijbel

Ben Hobrink - Moderne Wetenschap In De Bijbel

Moderne wetenschap in de Bijbel, is dat niet met elkaar in tegenspraak?  Is de Bijbel wel betrouwbaar, is er door de jaren heen niet meer geknoeid? Of was Mozes de wetenschap inderdaad 3500 jaar vooruit? Valt dat te bewijzen? En als we om ons heen kijken, naar de manier waarop de aarde functioneert en de natuur zich ontwikkelt, wat verklaart dat alles? Strijkt Charles Darwin de eer op, met zijn evolutietheorie, of past het gehele moderne wereldbeeld beter binnen de kaders van de Bijbel? Ben Hobrink is duidelijk in zijn conclusie. De Bijbel staat vol moderne wetenschappelijke kennis.

Dinsdag hoor je in Bij Jorieke een gesprek met Ben Hobrink.

€ 18,50 - Bestel via Kameel.nl