Nu op Groot Nieuws Radio

22:35 - 00:00 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

Matt Maher Your Love Defends Me (Acoustic)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

22:00 - 22:35 Op weg met de Bijbel - Carola Veldhuizen

Nu speelt

Matt Maher Your Love Defends Me (Acoustic)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

22:00 - 22:35 Op weg met de Bijbel - Carola Veldhuizen

Nu speelt

Matt Maher Your Love Defends Me (Acoustic)
Luister

Bestel boeken via Kameel.nl

Bestel boeken via de christelijke webshop Kameel.nl

Bernhard Reitsma - Kwetsbare liefde

Bernhard Reitsma - Kwetsbare liefde

Wat is de roeping van de kerk in haar verhouding tot de islam? In dit boek schetst dr. Bernhard Reitsma een bijbels-theologische visie op deze vraag. Angst, zwart-witdenken en onwetendheid kunnen de beeldvorming van christenen en moslims over en weer simplificeren. Daardoor blijven de onderliggende theologische vragen naar de eigen houding van christenen buiten beeld. Reitsma ontrafelt deze complexe vragen, presenteert een bijbels-theologisch kader en werkt overtuigend uit hoe de kerk in de ontmoeting met moslims kan laten zien wie Jezus werkelijk is. Hoe kan de kerk tegelijk missionair én profetisch zijn?

Woensdag is Bernhard Reitsma te gast in Bij Jorieke.

€ 19,90 - Bestel via Kameel.nl

 

Marieke Meijer - Vrij en moedig leven

vrijenmoedig

Psycholoog en onderzoeker Marieke Meijer-van Abbema laat zien dat God met je is, wat je ook doet en wie je ook bent. Hij dwingt je nergens toe maar geeft je de vrijheid eigen keuzes te maken. Als je fouten maakt, mag je vergeving vragen en opnieuw beginnen.
Wanneer je dit weet, kun je leren vrij en moedig te leven. Je kunt volwassen omgaan met anderen en raakt niet langer verstrikt in patronen die je belemmeren. Hoe dat er in de praktijk uitziet, lees je in dit boek.

Donderdag was Marieke Meijer te gast in Bij Jorieke. Het gesprek kun je hier terugluisteren.

€ 14,90 - Bestel via Kameel.nl

 

Mirjam van der Vegt - Faalkunst

Mirjam van der Vegt - Faalkunst

Deel 3 in de reeks 'Adem de dag' van Mirjam van der Vegt. Deze zevendelige reeks brengt verdieping door creatieve verwerkingsopdrachten, mooie gebeden en praktische korte meditaties.

In een wereld waarin het vaak draait om succes, is de realiteit weerbarstig en is het belangrijk dat we de kunst van het falen leren. Vallen en weer opstaan horen bij het leven. Hoe gaan we daarmee om? Dit werkboekje neemt je praktisch bij de hand. Het bevat mooie lessen voor een mens met zijn voeten in de modder. Teken- dicht- bid- mijmer- kleur- meidteer jezelf richting ontspannenheid over falen.

Woensdag is Mirjam te gast in Bij Jorieke, vanaf 10:00 uur op Groot Nieuws Radio.

€ 4,95 - Bestel via Kameel.nl

 

Petra Pelties - Queen P!

Petra Pelties - Queen P

'Queen P!' is de biografie van rapper Petra Pelties. Haar leven was heftig, vol geweld en foute mannen. Tot ze God ontmoette en alles anders werd. Petra zat aan tafel bij Pauw & Witteman waar ze haar song 'God maakt vrij 'rapte. In dit boek vertelt ze eerlijk en openhartig over haar verleden, haar geloof en haar muziek.

Dinsdag hoor je haar verhaal opnieuw in Bij Jorieke, vanaf 10:00 uur op Groot Nieuws Radio.

€ 16,99 - Bestel via Kameel.nl

 

Beatrice de Graaf - Heilige strijd

Beatrice de Graaf - Heilige strijd

In dit helder geschreven essay zoekt Beatrice de Graaf naar een theologische visie op geweld, het kwaad en onze veiligheid. Aan de hand van Augustinus' theologie over de mens, diens gebrokenheid en Gods genade, biedt dit essay een cruciale aanvulling op het hedendaags debat over veiligheid. Veiligheid zal in deze wereld nooit volledig zijn, maar we mogen weten dat het kwaad is overwonnen. Vanuit haar geloof hierin mag de kerk het kwaad bestrijden. Over deze heilige strijd gaat dit boek.

In De Dag Van Vandaag maandag een gesprek met Beatrice de Graaf.

€ 12,99 - Bestel via Kameel.nl

 

Mira de Boer - Hoe ik ging doen wat ik niet durfde

Mira de Boer - Hoe ik ging doen wat ik niet durfde

Je geloof delen, dat is voor veel christenen heel spannend. Zo ook voor Mira de Boer. Toch stapt ze uit haar comfortzone en gaat met God op pad. Ze probeert van alles uit en doet open en kwetsbaar verslag van haar flaters en ontdekkingen. Een persoonlijk en inspirerend boek voor de christenvrouw die wil uitdelen. 

Woensdag 11 oktober is Mira de Boer te gast in Bij Jorieke.

€ 12,50 - Bestel via Kameel.nl