Nu op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

Sela Wees Bij Ons
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:00 - 05:25 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

Sela Wees Bij Ons
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

06:00 - 09:00 De Nieuwe Morgen - Annemarie Biljard

Nu speelt

Sela Wees Bij Ons
Luister

Bestel boeken via Kameel.nl

Bestel boeken via de christelijke webshop Kameel.nl

Jesús Carrasco - Grond onder onze voeten

Jesús Carrasco - Grond onder onze voeten

Een aangrijpende en tijdloze roman over de verbindende kracht van verlies en de onverwachte troost van vreemden, van de auteur van het veelgeprezen debuut 'De vlucht'.

Uitgever Peter van Dijk bespreekt dit boek maandagmiddag 16 januari in De Dag Van Vandaag.

€ 19,99 - Bestel via Kameel.nl

 

Anne van der Meiden - Moed houden

Anne van der Meiden - Moed houden

Maandag 16 januari is Jorieke Fredrikze terug met een nieuwe aflevering van 'Bij Jorieke'. De uitzending staat in het teken van een dapper onderwerp. Het gaat namelijk over moed. De aanleiding is het boek 'Moed houden, gedachten over dapper leven' van Anne van der Meiden.​ 

€ 9,95 - Bestel via Kameel.nl

 

Dik Veefkind - Help, ik ben gescheiden

Dik Veefkind - Help, ik ben gescheiden

Echtscheidingen onder christenen zijn tegenwoordig helaas geen uitzondering meer. Het verdriet en het leed als gevolg van een echtscheiding laat diepe sporen na in het leven van mannen, vrouwen en kinderen. Maar ook in families en vriendenkringen wordt men met dit leed en de gevolgen daarvan geconfronteerd.

Help, ik ben gescheiden! wil lotgenoten bemoedigen en helpen het verlies van een echtscheiding te verwerken, maar houdt de lezer ook een spiegel voor. Daarnaast worden er in dit boek tips en suggesties aan de omstanders gegeven.

Maandag kun je in Bij Jorieke opnieuw het gesprek met Dik Veefkind horen.

€ 14,90 - Bestel via Kameel.nl

 

Corlien Doodkorte - Geen grappen God

Corlien Doodkorte - Geen grappen God

Door haar vergevorderde ziekte van Parkinson zat Corlien Doodkorte veel in een rolstoel. Op een conferentie wordt voor haar genezing gebeden en voelt ze dat er in haar lichaam een wonder gebeurd!

Na de euforie volgt een proces van acceptatie, opnieuw gaan hechten en antwoorden zoeken op de vragen die bij haar en anderen leven. Corlien schreef haar verhaal op in het boek.

Het gesprek met Corlien in Bij Jorieke kun je hier terugluisteren.

€ 15,95 - Bestel via Kameel.nl

 

Henk Rothuizen - Exit

Henk Rothuizen - Exit

Exit is een pastorale handreiking over hemel en hel, een bemoediging voor iedereen die met angst voor de hel in het evangelie een liefdevolle Vader probeert te ontdekken.

De auteur van dit boek, Henk Rothuizen, was in juni 2016 te gast in Bij Jorieke. Dinsdag kun je opnieuw luisteren naar dit gesprek.

€ 12,50 - Bestel via Kameel.nl

 

Henk Rothuizen - Gods Vaderhart

Henk Rothuizen - Gods Vaderhart

Wie is God? Heb je vragen over Hem? Kun je Hem echt kennen of staat Hij op grote afstand? Henk Rothuizen schrijft over welke God Jezus aan ons laat zien en hoe wij zijn vaderhart en liefde kunnen ontdekken.

De auteur van dit boek, Henk Rothuizen, was in juni te gast in Bij Jorieke. Dinsdag kun je opnieuw luisteren naar dit gesprek.

€ 8,95 - Bestel via Kameel.nl