Nu op Groot Nieuws Radio

12:00 - 19:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Sela Maranatha
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Kerkdienst - Non-stop

Nu speelt

Sela Maranatha
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 't Heerlijk Loflied - Non-stop

Nu speelt

Sela Maranatha
Luister

Bestel boeken via Kameel.nl

Bestel boeken via de christelijke webshop Kameel.nl

Arie de Rover - Leven na de genadeklap

Arie de Rover - Leven na de genadeklap

Genadeklap, volgens Arie de Rover heeft genade alles met een snoeiharde klap te maken. Als je echt gaat begrijpen wat genade inhoudt, dan geeft dat je leven een draai van 180 graden. Dan krijg je de genadeklap. Geen ingehouden corrigerende tik, ook geen ’klap van de molen’ zodat je een beetje wappie wordt, maar een mokerslag die je leven omgooit.

Donderdag 21 juni hoor in Bij Jorieke een gesprek met Arie de Rover.

€ 14,90 - Bestel via Kameel.nl

 

Charissa Bakema - Verhalenkathedraal

Charissa Bakema - Verhalenkathedraal

Een levensverhaal is uniek. Tegelijk is het opgebouwd uit de verhalen van ouders, vrienden, de dingen die men meemaakt. Aan de hand van dit boek van Charissa Bakema gaat de lezer op zoek naar zijn of haar levensverhaal. Dinsdag staat de uitzending van Bij Jorieke in het teken van verhalen.

€ 7,50 - Bestel via Kameel.nl

 

Henk Binnendijk - Het Meesterwerk van God

Henk Binnendijk - Het Meesterwerk van God

Henk Binnendijk schreef het boek 'Het Meesterwerk van God'. Naar aanleiding daarvan had Jorieke een aantal gesprekken met hem. Op maandag 11 juni, 18 juni en 25 juni kun je op Groot Nieuws Radio luisteren naar deze drieluik.

€ 17,99 - Bestel via Kameel.nl

 

Tim Vreugdenhil - Stand-up Theology

Tim Vreugdenhil - Stand-up Theology

In 'Stand up theology' beschrijft Tim Vreugdenhil tien kernwoorden uit onze tijd, zoals vrijheid, liefde, angst, grip en stress. Ieder woord voorziet hij van een spirituele dimensie. Veel voorbeelden uit de populaire cultuur komen voorbij en deze worden gelinkt aan de verhalen en personen uit de bijbel. Met 'Stand up theology' biedt Tim Vreugdenhil een verrassend boek vol verdieping dat de christelijke normen en waarden in een hedendaags licht zet.

Marien bespreek tdit boek donderdag in De Dag Van Vandaag.

€ 16,99 - Bestel via Kameel.nl

 

Eline Hoogenboom - #notsoperfect

Eline Hoogenboom - #notsoperfect

Eline Hoogenboom vertelt in haar boek #notsoperfect over haar zoektocht naar eerlijkheid en kwetsbaarheid, ook online. Twintigers en dertigers hebben grote moeite met falen, en sociale media spelen daarin een grote rol. Maar hoe eerlijk zijn de posts daar? Wat laat je wel zien en wat niet? Eline Hoogenboom wisselt haar persoonlijke ervaringen af met voorbeelden en christelijke zingeving. #notsoperfect is een inspirerend boek over de kracht van sociale media, leven zonder filters en de achterkant van het perfecte plaatje.

Donderdag 31 mei is Eline Hoogenboom te gast in Bij Jorieke op Groot Nieuws Radio.

€ 20,00 - Bestel via Kameel.nl

 

Jan Pool - De kerk Gods meesterwerk

Jan Pool - De kerk Gods meesterwerk

De statistieken schetsen een somber beeld, maar de kille cijfers hebben niet het laatste woord. Er is hoop voor de kerk van Nederland! De auteur laat zien dat God het tij zal keren als wij zijn oorspronkelijke ontwerp voor de lokale kerk weer omarmen.

Het antwoord is niet een nieuw kerkmodel, maar twaalf tijdloze kernwaarden die een kerk springlevend maken. God wil ons land transformeren en zijn ideale instrument voor deze grote verandering is de lokale kerk. Als we terugkeren naar het oorspronkelijke ontwerp, dan worden we opnieuw 'het licht van de wereld' dat alle duisternis verdrijft.

Dinsdag 29 mei is Jan Pool te gast in Bij Jorieke op Groot Nieuws Radio.

€ 14,95 - Bestel via Kameel.nl