Nu op Groot Nieuws Radio

12:00 - 19:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Opwekking Band 645 Ik Kies Vandaag
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Kerkdienst - Non-stop

Nu speelt

Opwekking Band 645 Ik Kies Vandaag
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 Wens (non-stop) - Non-stop

Nu speelt

Opwekking Band 645 Ik Kies Vandaag
Luister

Bestel boeken via Kameel.nl

Bestel boeken via de christelijke webshop Kameel.nl

Mattias Rouw - Zonderschuld

Mattias Rouw - Zonderschuld

Voor veel mensen is het begrip 'zonde' gekoppeld aan 'schuld', waardoor veel christenen gebukt gaan onder een verlammend schuldbesef. Toch speelt het begrip zondenschuld in het vroege christendom nauwelijks een rol. De Woestijnvaders keken op een compleet andere manier naar zonde en verlossing.

'Zonderschuld' is een briefwisseling tussen uitgever en auteur, over dit uiterst boeiende onderwerp. Doordat het in briefvorm is geschreven, is het geen theoretisch verhaal, maar komt duidelijk naar voren dat deze ‘nieuwe’ manier van kijken naar zonde een inspirerende en verfrissende impuls kan zijn voor je geloofsleven.

€ 16,95 - Bestel via Kameel.nl

 

Jan Hoek - Goed nieuws voor mensen onder de zon

Jan Hoek - Goed nieuws voor mensen onder de zon

Is de Prediker iemand die ons in de put van moedeloosheid praat of ons zelfs in het moeras van de wanhoop brengt? De Prediker is uiterst realistisch en kritisch. Hij roept ons op om te midden van de raadsels van het leven God te respecteren. En intussen de scherven van het geluk op te rapen en te zien hoe die scherven schitteren in het zonlicht.

In dit boekje dat inspireert en tot nadenken stemt, mediteert de theoloog Jan Hoek over deze gedachten van Prediker.

€ 7,50 - Bestel via Kameel.nl

 

Klarine Sikkema - Van onschatbare waarde

Klarine Sikkema - Van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde zet je even stil en laat je met andere ogen kijken naar het leven van nu. Word je geleefd of doorleef je je leven? Wat is van blijvende waarde? Klarine Sikkema-Wiersema is ongeneeslijk ziek en gaat daardoor anders om met de tijd die ze nog heeft met haar man en drie kinderen.

In 'Van onschatbare waarde' laat ze zien hoe elke moeder iets van blijvende waarde achter kan laten voor haar kinderen. Aan de hand van bijbelstudies, persoonlijke vragen en praktische opdrachten denk je na over verschillende aspecten van het moederschap.

€ 14,95 - Bestel via Kameel.nl

 

Mannenbijbel in de Herziene Statenvertaling (HSV)

mannenbijbel

De Vrouwenbijbel is er al een tijdje, maar nu hebben ook de mannen hun eigen Bijbel. Woensdagavond wordt de Mannenbijbel gepresenteerd. Hij is ontwikkeld door de Stichting Herziening Statenvertaling in samenwerking met uitgeverij Royal Jongbloed.

Woensdag sprak Annemarie met dominee Wim Markus, hoofdredacteur van de Mannenbijbel. Dat gesprek kun je hier terugluisteren.

€ 59,95 - Bestel via Kameel.nl

 

Cock Grandia & Jentine Grandia - Rijkdom van karakters

Cock Grandia & Jentine Grandia - Rijkdom van karakters

Waarschijnlijk weet je zelf wel aan wat voor personen jij je snel ergert, of met welke collega je regelmatig botst. Dit heeft waarschijnlijk te maken met jullie persoonlijkheden. Dinsdagochtend hoor je in Bij Jorieke van Cock Grandia en zijn dochter Jentine Bogerd over de DISC-methode en wat we daarvan kunnen leren. Samen schreven ze ook dit boek 'Rijkdom van karakters'.

€ 14,95 - Bestel via Kameel.nl

 

Joshua Kotadiny - Gein trappen, grace vinden

Joshua Kotadiny - Gein trappen, grace vinden

Als kind van een pastor zag Joshua Kotadiny hoe zijn ouders werkten onder verslaafden en daklozen. Dat weerhield hem er niet van om zelf van het rechte pad af te dwalen en de criminaliteit in te duiken. Hij kwam vroeg in aanraking met drugs, alcohol en de keiharde wereld van jeugdbendes. Door een krachtig ingrijpen van God kan Joshua nu getuigen juist in die duistere wereld.

Dinsdag is Joshua Kotadiny te gast in Bij Jorieke.

€ 12,50 - Bestel via Kameel.nl