Nu op Groot Nieuws Radio

00:00 - 05:25 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Bestel boeken via Kameel.nl

Bestel boeken via de christelijke webshop Kameel.nl

Linda Klein - Verdrietig

Linda Klein - Verdrietig

Er kan klein en groot verdriet in het leven van een kind zijn: gemis na overlijden, een afgewezen gevoel in de klas, teleurstelling dat iets niet lukt, of het verdriet van een echtscheiding of een verloren vriendschap. Wat kun je als ouders betekenen voor je verdrietige kind, en hoe kun je samen verdriet verwerken? Daar schrijft Linda Klein haar derde boekje over. Het uitgangspunt van dit boekje is dat God ons troost en hoop geeft, in al ons verdriet.

€ 8,95 - Bestel via Kameel.nl

 

Marijke van Dijk - Het bevrijde hart

Marijke van Dijk - Het bevrijde hart

Na de plotselinge dood van haar man staat Kirsten Beuvink alleen voor de opvoeding van haar drie kinderen. Niet alleen laat Erwin haar financieel berooid achter, ook mentaal zit ze er volledig doorheen. Voor de buitenwereld was haar man een engel, voor Kirsten en haar kinderen een demon. Kirsten doet er alles aan om het gezin draaiende te houden, maar ze belandt in een depressie. Daarnaast kampt ze met een groot geheim dat ze aan niemand durft te vertellen. Met behulp van een psycholoog krabbelt ze langzaam omhoog.

'Het bevrijde hart' is een ontroerend verhaal over een weduwe die uit een narcistische relatie is ontsnapt en worstelt met haar zelfbeeld, liefde en vertrouwen.

Dinsdag is Marijke van Dijk te gast in Bij Jorieke.

€ 15,95 - Bestel via Kameel.nl

 

Marijke van Dijk - Gebroken cocon

Marijke van Dijk - Gebroken cocon

Ryan Arlington keert, na zes jaar in de VS te hebben gewoond, terug naar zijn geboortedorp. Een illusie armer en een dochtertje rijker. Verbitterd stort hij zich op zijn werk en vraagt hij zijn moeder op de kleine Emily te passen. Maar wanneer Emily door moeder’s onoplettendheid in levensgevaar verkeert, besluit hij een nanny in dienst te nemen: Ellen Dunning, een jonge vrouw die hij van vroeger kent. Ellen kampt met een groot geheim en ontdekt dat ze niet de enige is die dagelijks met de pijn van het verleden geconfronteerd wordt. Langzaam maar zeker ontstaan er barsten in haar zelf gespannen cocon. Durft ze de stap te zetten naar liefde en herstel of is daar meer voor nodig.

Dinsdag is Marijke van Dijk, schrijfster van dit boek, te gast in Bij Jorieke.

€ 15,00 - Bestel via Kameel.nl

 

Marije Vermaas - Jaag de liefde na

Marije Vermaas - Jaag de liefde na

Liefhebben gaat niet altijd vanzelf. In dit boek ga je al lezend, tekenend en schrijvend op zoek naar de blijvende liefde waar God over spreekt en waar Hij ons toe aanspoort. De zoektocht naar wat liefde is, begint bij Hemzelf. Want Hij is Liefde.

Dit boek geeft inzichten in hoe liefdevol God is. En het wil je helpen om in je dagelijks leven te leren liefhebben. God, jezelf en anderen. Dat maakt je leven absoluut rijker, liefdevoller, meer gericht op het goede. Neem elke week een vast moment voor dit prachtig vormgegeven weekboek. Elke week lees je een overdenking, krijg je leuke tips en ga je aan de slag met een doe- denk- of schrijfopdracht. Dat neem je vervolgens de hele week met je mee.

Dinsdag is Marije Vermaas te gast in Bij Jorieke.

€ 18,95 - Bestel via Kameel.nl

 

Margriet van der Kooi - Verdriet is een werkwoord

Margriet van der Kooi - Verdriet is een werkwoord

Rouwen om het verlies van een geliefde, je baan, je gezondheid. Verdriet omdat je kinderloos of single bent. Niemand heeft ervoor gestudeerd, voor verdriet hebben en rouwen. Rouwen is een persoonlijk antwoord op leed. Niemand kan het van je overnemen of voorschrijven hoe het moet, maar er zijn wel een paar dingen die kunnen helpen.

Dit boek gaat over rouw en verdriet, over wat normaal is, over wat je beter wel of niet kunt doen. Het is bedoeld als steun, om je eigen weg te vinden in het land van verdriet. Maandag hoor je in Bij Jorieke op Groot Nieuws Radio het gesprek met Margriet van der Kooi.

€ 14,99 - Bestel via Kameel.nl

 

Frank & Lisanne Bosman - Vader, dochter, Heilige Geest

Lisanne Bosman - Vader, dochter, Heilige Geest

Voor jongeren, en hun ouders, is er nu dit unieke boek met geloofsgesprekken tussen een 16-jarige dochter (Lisanne Bosman) en haar vader (Frank Bosman) die niet toevallig theoloog is. Hij gepokt en gemazeld in de wondere wereld van de academische theologie. Zij een bubbly puber vol met vragen en meningen. Ze schrijven elkaar brieven en bevragen elkaars geloof en overtuigingen. Niet subtiel, maar helder en eerlijk.

€ 17,90 - Bestel via Kameel.nl