Nu op Groot Nieuws Radio

22:35 - 00:00 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

Irma Dee & Reyer Dicht Bij U
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

22:00 - 22:35 Op weg met de Bijbel - Carola Veldhuizen

Nu speelt

Irma Dee & Reyer Dicht Bij U
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

22:00 - 22:35 Op weg met de Bijbel - Carola Veldhuizen

Nu speelt

Irma Dee & Reyer Dicht Bij U
Luister

Bestel boeken via Kameel.nl

Bestel boeken via de christelijke webshop Kameel.nl

Henk & Ruth Stoorvogel - Samen is...

Henk & Ruth Stoorvogel - Samen is...

Met dit dagboek word je als man en vrouw een jaar lang uitgedaagd om gestalte te geven aan 'samen is...'. Je leert elkaar (nog) beter kennen met de vragen en opdrachten die je allbei met je eigen antwoord invult. Wat wordt bedoeld met dit Bijbelvers? Hoe breng jij een probleem bij God? En wat doe je 'samen'? Hoe geef je daar invulling aan?

Vanuit hun eigen ervaring hebben Henk en Ruth Stoorvogel voor een heel jaar invulvragen en opdrachten bedacht die je relatie verdiepen en verreiken. Donderdag zijn ze te gast in Bij Jorieke.

€ 22,99 - Bestel via Kameel.nl

 

Arno van der Knaap - Van de droom naar de troon

Arno van der Knaap - Van de droom naar de troon

Ieder mens heeft een door God gegeven droom – ook jij! Misschien is het geen scherpomlijnd, helder plan, meer een dagdroom die terug blijft komen. Zo’n idee dat onhaalbaar lijkt, maar dat je niet naast je neer kunt leggen omdat je echt iets voor anderen wilt betekenen.

Die droom over een betere wereld en jouw rol daarin komt niet van jezelf. God heeft je gemaakt met een passie die diep in je DNA verankerd ligt. Jouw passie is een onmisbaar puzzelstukje in zijn plan met deze wereld. Want jij bent God’s original design, je bent geschapen met een uniek ontwerp voor een unieke bestemming.

Diep vanbinnen weet je dat, en de vraag hoe je daar komt, houdt je bewust of onbewust bezig. Het gaat ook niet vanzelf: er zijn dromendoders die je willen tegenhouden. Van de droom naar de troon laat zien hoe je jouw dromendoders overwint, zodat jij je bestemming bereikt en een grote zegen voor anderen wordt.

€ 14,95 - Bestel via Kameel.nl

 

Belle Bijbel

bellebijbel

De Belle Bijbel is dé bijbel voor tienermeiden en zal meiden tussen de 11 en 16 jaar helpen te ontdekken wat er voor hen in de Bijbel staat. Deze speciale editie van de Bijbel in Gewone Taal is ontwikkelt in samenwerking met Huis van Belle. De Belle Bijbel staat vol met praktische tips die antwoord geven op de vraag 'Hoe kan ik de Bijbel lezen?' Daarnaast zoomt de Belle Bijbel in op thema's die belangrijk zijn in het leven van meiden.

€ 29,50 - Bestel via Kameel.nl

 

Een jaar met Henri Nouwen, wijsheid en geloof voor elke dag

Een jaar met Henri Nouwen - wijsheid en geloof voor elke dag

Elke ochtend hoor je in De Nieuwe Morgen al een bezinningsmoment in de vorm van de overdenking. Ook in De Dag Van Vandaag gaat Marien daarmee aan de slag. Elke dag leest hij een stuk uit het boek 'Een jaar met Henri Nouwen - wijsheid en geloof voor elke dag'. "Het is een moment dat je even aan het denken wordt gezet over je geloof", vertelt presentator Marien Korterink. Het bezinningsmoment komt elke werkdag om 17:50 voorbij.

€ 19,99 - Bestel via Kameel.nl

 

Wilkin van de Kamp - Roddelen doe ik niet

Wilkin van de Kamp - Roddelen doe ik niet

In dit bijzondere boekje wil Wilkin van de Kamp je helpen om niet alleen je hart, maar ook je mond aan God toe te vertrouwen. Kies ervoor om jezelf en je omgeving te veranderen in een roddelvrije zone. Dan belooft God dat je goede dagen zult zien.

Dinsdag hoor je in Bij Jorieke een gesprek met Wilkin van de Kamp. 

€ 9,95 - Bestel via Kameel.nl

 

Mirjam van der Vegt - Geliefd

Mirjam van der Vegt - Geliefd

Geliefd zijn, is niet iets wat je kunt verdienen. Je bent het al. Dat ontdekken en eruit leven is een ontdekkingstocht waar dit boekje je mee op weg helpt. Liefde laat zich niet forceren en heeft geen haast. Neem je natuurlijke tijd. Teken - dicht - bid - mijmer - kleur - en mediteer op een ontspannen wijze over jouw bestaansrecht.

Dinsdag hoor je in Bij Jorieke een gesprek met Mirjam van der Vegt.

€ 4,95 - Bestel via Kameel.nl