Nu op Groot Nieuws Radio

12:00 - 19:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Sela Maranatha
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Kerkdienst - Non-stop

Nu speelt

Sela Maranatha
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 't Heerlijk Loflied - Non-stop

Nu speelt

Sela Maranatha
Luister

CD's

Bestel CD's via Gospel.nl

Sara Groves - Abide With Me

Sara Groves - Abide With Me

Zoals de titel van het album al doet vermoeden, komen op het nieuwe album van Sara Groves geschiedenis, herinneringen en traditie samen. 'Abide With Me' is dan ook niet enkel een verwijzing naar een van de bekendste hymnes, maar de titel verwijst ook naar het verlangen van Sara om te blijven omarmen wat mooi was en mooi mag blijven.

'Abide With Me' van Sara Groves is de CD van de Week op Groot Nieuws Radio.

€ 16,95 - Bestel op Gospel.nl

 

Christian Verwoerd - Tussen Egypte en Kanaän

Christian Verwoerd - Tussen Egypte en Kanaän

Wat een mooi vooruitzicht had het Joodse volk. Ze konden de slavernij van Egypte achter zich laten en gingen met z'n allen onderweg naar een land waarin genoeg te eten was en het leven goed. De praktijk was weerbarstiger, want door allerlei situaties duurde het veertig jaar voordat ze het beloofde land zouden intrekken. Christian Verwoerd neemt ons op dit vijfde album mee naar die periode.

'Tussen Egypte en Kanaän' van Christian Verwoerd is CD van de Week geweest.

€ 14,50 - Bestel op Gospel.nl

 

Christy Nockels - Be Held: Lullabies For The Beloved

christy-nockels

Bij de term 'lullabies' denk je uiteraard direct aan de slaapliedjes die moeders zingen voor hun kleine kinderen, maar ik denk dat je gerust mag zeggen dat Christy een nieuwe lading aan de term geeft. Liederen die troost en rust geven aan hen die door God geliefd zijn. Niet om hen in slaap te sussen, maar om het gevoel van veiligheid en geborgenheid te onderstrepen. En dan ben je muzikaal bij Christy aan het juiste adres.

'Be Held: Lullabies For The Beloved' van Christy Nockels is de CD van de Week op Groot Nieuws Radio.

€ 16,95 - Bestel op Gospel.nl

 

Joke Buis - Kerst bij Joke

Joke Buis - Kerst bij Joke

Dat Joke een liefde heeft voor traditionele kerkliederen, dat mag na twee Johannes de Heer-albums, geen geheim meer zijn. Op haar nieuwe album gaat ze een stap verder in de vernieuwing van de liederen die al enkele decennia meegaan.

Op 'Kerst Bij Joke' hebben Matthijn Buwalda en Harold ten Cate nieuwe Nederlandse teksten gegeven aan Engelse liederen die we al een tijd kennen.

€ 15,00 - Bestel op Gospel.nl

 

Jonny & The Jazzuits - Temporary Accommodation

Jonny & The Jazzuits - Temporary Accommodation

'Temporary Accommodation' van Jonny & The Jazzuits is CD van de Week op Groot Nieuws Radio. Afgelopen week kon je al kennismaken met het lied 'I Will Worship You'. Komende week hoor je ook de andere nummers die op dit nieuwe album staan.

Bestel nu deze nieuwe CD op Gospel.nl!

€ 15,00 - Bestel op Gospel.nl

 

Matthijn Buwalda - Hotel De Hoop

Matthijn Buwalda - Hotel De Hoop

Na 'Auto Met Chauffeur', 'Straks Als Ik Geen Pijn Meer Doe' en 'Lichtjes In De Mist' is 'Hotel De Hoop' het vierde theaterprogramma van Matthijn Buwalda, dat in de eerste helft van 2018 in talloze Nederlandse theaters te zien zal zien. Hoewel het programma in z'n theaterjasje uiteraard het duidelijkst tot leven komt, leert de praktijk ons dat liederen ook individueel hun waarde hebben en soms bijna één-op-één op onze dagelijkse situaties lijken te passen.

'Hotel De Hoop' van Matthijn Buwalda is CD van de Week geweest op Groot Nieuws Radio.

€ 12,50 - Bestel op Gospel.nl