Waarom businessclublid worden?

Als lid van de businessclub ontvang je reclameseconden die je kan gebruiken om commercials uit te zenden op Groot Nieuws Radio. Ook lever je een belangrijke bijdrage aan de continuïteit van Groot Nieuws Radio en de missie om het evangelie te delen in Nederland. Maar een businessclub is niet uniek. De Groot Nieuws Radio businessclub onderscheidt zich op drie punten:

  • Een gezamenlijke missie. Ruim 330 christelijke ondernemers delen het verlangen om 24/7 christelijke radio mogelijk te maken.
  • Een groot netwerk van christelijke ondernemers. We ontmoeten elkaar twee keer per jaar om te netwerken, elkaar te bemoedigen en om toegerust te worden.
  • Scherpe advertentietarieven. Zo vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf.

Wat levert het lidmaatschap op?

“De meerwaarde van de businessclub voor ondernemers ligt in het netwerken met andere christelijke ondernemers”, vertelt Marcel Kuckelkorn, teamleider verkoop bij Groot Nieuws Radio. “We organiseren twee maal per jaar bijeenkomsten voor leden van de businessclub.”

“Daarnaast merken we dat onze luisteraars actief zoeken naar christelijke ondernemers. Door lid te worden van de businessclub en te adverteren, vergroot je de bekendheid van je bedrijf of product in een christelijke groep. Maar het werkt twee kanten op. Met jouw bijdrage aan de businessclub maak je het mogelijk dat het evangelie verspreid kan worden via Groot Nieuws Radio. Zo versterken we elkaar.”

Wat kost het?

Al vanaf € 110 per maand kun je lid worden van de Groot Nieuws Radio businessclub. Je krijgt reclameseconden om in te zetten om te adverteren, een vermelding van het bedrijflogo op onze website en uitnodigingen voor bijeenkomsten van de businessclub.

Naast het reguliere lidmaatschap kun je ook instappen in een sponsor- of basislidmaatschap (met of zonder reclameseconden). Informeer naar de mogelijkheden!


Ontvang meer informatie over de Businessclub

Ben je geïnteresseerd om lid te worden van de Groot Nieuws Radio Businessclub? Laat hier je gegevens achter, dan neemt een collega van het verkoopteam contact met je op.