Maak kennis met Marcel Kuckelkorn, Floris de Roover, Bert Haan en Jaap Zwaan van het verkoopteam.

Marcel Kuckelkorn

“Hoe mooi is het om je passie voor God te kunnen combineren met je liefde voor de verkoop. Ik mag een klein schakeltje in de grote ketting vormen door mijn talenten in te zetten in Gods Koninkrijk”, vertelt Marcel. Hij werkt al een aantal jaar bij Groot Nieuws Radio en sinds 2018 is hij teamleider van de afdeling verkoop.

“Mijn drive is om Groot Nieuws Radio uit te laten groeien naar een volwaardig radiostation waar je in Nederland niet omheen kan. Een station dat vanuit liefde het evangelie deelt, luisteraars bemoedigt en opbouwt.”

E-mail: marcel@grootnieuwsradio.nl | Telefoon: (088) 027 5604


Floris de Roover

“Wat is het geweldig dat Groot Nieuws Radio bestaat! Met onze programma’s delen wij de heerlijkheid van Jezus Christus, waarmee wij iedere dag duizenden luisteraars bemoedigen. Ik vind het bijzonder dat ik mijn steentje mag bijdragen aan deze geweldige missie”, vertelt Floris. In 2018 kwam Floris bij Groot Nieuws Radio werken als relatiebeheerder.

E-mail: floris@grootnieuwsradio.nl | Telefoon: (088) 027 5606


Jaap ZwaanJaap Zwaan

Als relatiebeheerder legt Jaap Zwaan contact met christelijke ondernemers die de missie van Groot Nieuws Radio mogelijk willen maken. Hij geeft graag advies over radiocommercials, lidmaatschappen van de Businessclub, partnerprogramma’s en sponsorlidmaatschappen.

E-mail: jaap@grootnieuwsradio.nl


Bert Haan

“Al meer dan twintig jaar mag ik de kracht van radioreclame delen met ondernemers. Met mijn kennis en ervaring hoop ik meerwaarde te geven aan de businessclub. Al enkele jaren ben ik betrokken bij Groot Nieuws Radio, ik voel me helemaal thuis bij dit radiostation. Het geeft meerwaarde om dit werk voor de Heer te doen.”

E-mail: b.haan@grootnieuwsradio.nl