Per 1 juni verdwijnt de Acceptgiro. Dit betekent dat banken (en dus ook jouw bank) na 1 juni geen Acceptgiro’s meer verwerken. Daarom ontvang je voortaan Mijn eenmalige gift, een eenvoudig alternatief. Hiermee kun je net zo makkelijk en vertrouwd een eenmalige gift overmaken voor het werk van Groot Nieuws Radio!

Wat betekent dit voor mijn gift aan Groot Nieuws Radio?

In de toekomst ontvang je geen Acceptgiro meer van Groot Nieuws Radio maar Mijn eenmalige gift. Je kunt met Mijn eenmalige gift op twee manieren uw donatie doen. Ben je gewend om je betalingen handmatig in te vullen en op te sturen naar de bank? Dan kun je dat blijven doen. Het enige verschil met de Acceptgiro is dat je de ingevulde Mijn eenmalige gift betaling opstuurt naar Groot Nieuws Radio en niet naar de bank. Je kunt hiervoor ook de meegestuurde Antwoordenvelop gebruiken.

Betaal je liever digitaal? Ook dat is geen probleem met Mijn eenmalige gift. Je kunt de betaalinformatie op Mijn eenmalige gift eenvoudig overnemen zodat u uw gift via internetbankieren overmaakt. Of, nog eenvoudiger: scan de QR-code met je mobiele telefoon.

Wanneer ontvang ik Mijn eenmalige gift van Groot Nieuws Radio?

Elk kwartaal sturen we een nieuwsbrief per post naar een groot deel van onze achterban. Je krijgt deze mailing als je vriend bent of op een andere manier betrokken bij ons werk. Bij deze brief sturen we ook een giftverzoek om ons te ondersteunen in het werk wat we doen.

Bekijk de video over Mijn eenmalige gift: 

Mijn eenmalige gift is het alternatief voor de Acceptgiro van de gezamenlijke goede doelen.