Heb je een vraag of wil je reageren? Stuur ons een e-mail. Heb je specifiek een vraag over de app, bekijk dan de veelgestelde vragen hieronder. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur dan een email via het formulier. We geven je zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen drie werkdagen, antwoord.

Veel gestelde vragen over de app

Hoe kan ik de app downloaden?

De Groot Nieuws Radio app is te vinden in de App Store (Apple) en Play Store (Android).

Heb je de vorige app al op je telefoon staan? Dan wordt deze automatisch vervangen als je ‘automatisch updaten’ aan hebt staan. Je kunt ook naar je app store gaan en handmatig de update installeren.

Is de app ook geschikt voor mijn tablet / iPad?

De app is gemaakt voor mobiele telefoons. Je kunt de app wel op je tablet / ipad installeren, maar dan is de kans aanwezig dat deze niet goed werkt.

Hoe kan ik naar Groot Nieuws Radio Non-stop of Seven FM luisteren

Rechtsboven in de app kun je van station wisselen door te klikken of swipen naar het logo van de andere zender.

De app stopt steeds als mijn telefoonscherm uit gaat

Een aantal merken Android telefoons, waaronder Samsung, heeft een batterij besparende functionaliteit die de app uitschakelt zodat je scherm op zwart gaat. Je kunt dit veranderen via de instellingen van je telefoon door bij ‘apps’ het batterijgebruik voor de Groot Nieuws Radio app op onbeperkt te zetten.

Hoe kan ik via de app verbinding maken met mijn speaker of autospeakers?

In de app zit rechts naast de start/stopknop een knop om te verbinden met airplay en bluetooth.  Het is helaas nog niet mogelijk om via de app te verbinden met de chromecast.

Waar vind ik de playlist? / Welk liedje was er net op de radio?

De playlist van Groot Nieuws Radio staat op de website van Groot Nieuws Radio. De playlist van Seven FM staat op de website van Seven FM. De playlist van Groot Nieuws Radio Non-stop is nog niet online terug te vinden.

Hoe kan ik een berichtje sturen naar de studio als ik geen whatsapp heb?

Via onze website kun je een mailtje sturen naar de presentator van het programma. Op de pagina van elk programma staat hiervoor een reactieformulier.

Ik heb een stukje van een gesprek gemist, kan ik terugspoelen in de app?

Je kunt niet terugspoelen, maar via onze website kun je alle programma’s terugluisteren.

Heb je een algemene vraag of wil je reageren op iets anders?

Heb je een vraag of wil je reageren? Stuur ons een e-mail. We proberen alle reacties te lezen en zo nodig te beantwoorden. Maak hier je keuze:

Staat jouw vraag over de app er niet bij? Stuur dan een email. We geven je zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen drie werkdagen, antwoord op vragen over de app.

  • Stuur een e-mail naar Groot Nieuws Radio

    Vul het onderstaande formulier in om je vraag te stellen

  • Bijvoorbeeld: Android 11 of iOS 14.4.2 Deze informatie vind je via de instellingen van je telefoon