Nu op Groot Nieuws Radio

00:00 - 05:25 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

Remco Hakkert Via Bethlehem
Luister

Geef je auto een betaalbare DAB+ upgrade

Hoe kan ik in mijn auto naar Groot Nieuws Radio luisteren via DAB+? Dat kan met een Pure Highway DAB+ adapter! Een adapter is een klein kastje die je kunt aansluiten op je huidige autoradio. De bijgevoegde DAB+ antenne kun je plakken tegen de rechterkant van je voorraam. De installatie kun je eenvoudig zelf doen, maar ook laten doen door een van de garages die aangesloten is bij de Groot Nieuws Radio businessclub.

De installatie en DAB+ adapter in actie zien? Bekijk hier een video over het laten inbouwen en een video over het zelf inbouwen.


Welke Pure Highway-adapter kies je?

Pure Highway 200

Pure Highway 400

Pure Highway 600

Functies: DAB+, smartphone aansluiten via line-in

Deze Pure DAB+ radioadapter werkt samen met je huidige audiosysteem in je auto. Op je dashboard komt een display waarmee je kunt afstemmen op DAB+ zenders, waaronder Groot Nieuws Radio. Een eenvoudige en betaalbare oplossing voor als je DAB+ in je auto wil! De Pure Highway 200 wordt geleverd inclusief DAB+ antenne.

Functies: DAB+, streaming via Bluetooth

De Pure Highway 400 heeft iets extra's als je het luisteren naar DAB+ zenders wil afwisselen met het luisteren naar eigen muziek. Via Bluetooth stream je muziek vanaf je smartphone naar deze adapter, zodat je jouw favoriete Spotify-lijst via je huidige audiosysteem kunt horen. De Pure Highway 400 wordt geleverd inclusief DAB+ antenne.

Functies: DAB+, streaming via Bluetooth en handsfree bellen

De Pure Highway 600 is voor de mensen die het meest uit hun audiosysteem willen halen. Met deze adapter luister je naar DAB+ zenders, je streamt je eigen muziek vanaf bijvoorbeeld Spotify én je hebt een systeem voor handsfree bellen. De Pure Highway 600 wordt geleverd inclusief DAB+ antenne en microfoon.

Prijs (zelf inbouwen):
€ 99,99
Prijs (laten inbouwen):
vanaf € 159,99
Prijs (zelf inbouwen):
€ 159,99
Prijs (laten inbouwen):
vanaf € 219,99
Prijs (zelf inbouwen):
€ 179,99
Prijs (laten inbouwen):
vanaf € 279,99

Bestel nu jouw DAB+ upgrade

Klik hier voor een overzicht van de deelnemende garages


Zelf inbouwen of laten inbouwen?

Heeft je auto een sigarettenaansteker en een aux-ingang? Dan kun je de installatie prima zelf doen. Pure heeft een video gemaakt waarin dat stap voor stap wordt uitgelegd. Ook wordt bij het product een duidelijke papieren handleiding geleverd.

Je kunt ook de installatie uit handen geven aan een specialist. Ook als er bijvoorbeeld een aux-aansluiting mist, is het raadzaam om de inbouw te laten doen. Vaak zijn er dan nog aanvullende handelingen nodig om de DAB+ adapter te laten werken. Dat is ook de reden waarom we een vanaf-prijs vermelden: de prijs is afhankelijk van welke aanpassingen nodig zijn.