Backstage

Elke werkdag 14:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Chris Tomlin Come Thou Fount (I Will Sing)
Luister

Backstage

Backstage

Hét muziekprogramma van Groot Nieuws Radio! Met verhalen van artiesten, de première van nieuwe muziek en een kijkje achter de schermen van de platenindustrie.

Elke werkdag, 14:00 - 16:00

Nieuws uit Backstage

Reyer krijgt alle vrijheid in de Opwekking Band

Reyer_opw18woensdag 23 mei 2018 14:55 Voor het tweede jaar op rij was Reyer aanbiddingsleider in een aantal diensten op Pinksterconferentie Opwekking. Ruben Flach, directeur van Stichting Opwekking, vroeg hem om zichzelf te zijn en eigen keuzes te maken. "In mijn geval is dat ook wel een stukje vrije aanbidding als je aanbidding leidt. Ik hou van spontaniteit", vertelt Reyer woensdag in Backstage. Lees verder

The Bowery schrijft teksten dicht bij het hart

thebowery_fbpmaandag 14 mei 2018 14:55 'Broken Jars' is de titel van het debuutalbum van The Bowery. Afgelopen weekend werd de plaat uitgebracht en gepresenteerd. Rokus Maasland en Ramon Scherrenberg, de mannen achter The Bowery, vertelden maandag in Backstage over hun schrijfweekenden en thema's die voorbij komen in de liederen. "Veel van onze liedjes gaan over gebrokenheid, over pijn en verdriet." Lees verder

Gehoord in Backstage

Nederlandse Gospel Top 10

Elke vrijdag hoor je in Backstage de Nederlandse Gospel Top 10, de lijst met de tien populairste Nederlandse albums. Bekijk hier de meest actuele lijst!

Van Nederlandse Bodem

Hans draait elke dinsdag in Backstage een lied 'van Nederlandse bodem'. Welk lied mag hij gaan draaien? Je kunt hier stemmen!

Reageren op Backstage?

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.

Hans van Vuuren

Hans van Vuuren

Bekijk deze presentator