Backstage

Elke werkdag 14:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

LEV Tussen Vrees En Veiligheid
Luister

Backstage

Backstage

Hét muziekprogramma van Groot Nieuws Radio! Met verhalen van artiesten, de première van nieuwe muziek en een kijkje achter de schermen van de platenindustrie.

Elke werkdag, 14:00 - 16:00

Nieuws uit Backstage

5 tips voor christelijke films op Netflix

movie_pexelsdinsdag 23 januari 2018 15:55 Op zoek naar een goede christelijke film? En heb je toegang tot Netflix? Filmkenner Paul van der Niet deelde dinsdagmiddag in Backstage vijf tips voor christelijke films en series die je op dit platform kunt vinden: When Calls The Heart, Storm, Miracles In Heaven, 90 Minutes In Heaven en - volgens Paul de beste tip - The Good Lie. Bekijk hier de trailers van deze films. Lees verder

Sela: Jezus is de kern van wat we doen

sela_jamesadrian_fbpmaandag 22 januari 2018 15:55 'God van Leven' is de titel van de nieuwe CD van Sela. Sinds afgelopen zaterdag is het album officieel uit. Volgende maand begint ook een nieuwe tour. In Backstage schoven de bandleden Frans Korpershoek, James Macmillan, Adrian Roest en Peter Dijkstra aan om te vertellen over de nieuwe liederen. "Jezus is de kern van wat we doen", vertelt toetsenist Adrian Roest over het lied 'Uw Naam'. Lees verder

Gehoord in Backstage

Nederlandse Gospel Top 10

Elke vrijdag hoor je in Backstage de Nederlandse Gospel Top 10, de lijst met de tien populairste Nederlandse albums. Bekijk hier de meest actuele lijst!

Van Nederlandse Bodem

Hans draait elke dinsdag in Backstage een lied 'van Nederlandse bodem'. Welk lied mag hij gaan draaien? Je kunt hier stemmen!

Reageren op Backstage?

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.

Hans van Vuuren

Hans van Vuuren

Bekijk deze presentator