Backstage

Elke werkdag 14:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Michael W. Smith Sky Spills Over (Radio-Edit)
Luister

Backstage

Backstage

Hét muziekprogramma van Groot Nieuws Radio! Met verhalen van artiesten, de première van nieuwe muziek en een kijkje achter de schermen van de platenindustrie.

Elke werkdag, 14:00 - 16:00

Nieuws uit Backstage

Voorstel Vrijdag #04: Stars Go Dim, Ellie Holcomb en Kari Jobe

starsgodimvrijdag 21 september 2018 13:45 We zijn nu een paar weken onderweg met Voorstel Vrijdag: in Backstage hoor je elke vrijdagmiddag nieuwe muziek die nét is uitgekomen. Deze vrijdag genieten we van nieuwe tracks van Stars Go Dim, Ellie Holcomb, Hannah Kerr en Kari Jobe. In dit artikel kun je al die nummers nog eens terugluisteren. Lees verder

Rend Collective wil op Jezus blijven wijzen

garethhansdonderdag 20 september 2018 15:30 Drie uitverkochte concerten geeft Rend Collective deze week in Nederland. Woensdagavond waren ze in Veenendaal, waar Backstage-presentator Hans van Vuuren sprak met Gareth Gilkeson van de band. "Onze muziek is een mix van op zaterdagavond naar een Irish pub gaan en op zondagochtend naar de kerk. We houden ervan om mensen te vermaken, maar we wijzen wel altijd naar Jezus." Lees verder

50 jaar Elly & Rikkert

In dit seizoen van Backstage gaan we genieten van '50 jaar Elly & Rikkert'. Elke week belichten we ander lied uit hun oeuvre, kriskras door de tijd, mét toelichting van Elly & Rikkert zelf.

Aflevering gemist? Je kunt ze hier terugluisteren.

Nederlandse Gospel Top 10

Elke vrijdag hoor je in Backstage de Nederlandse Gospel Top 10, de lijst met de tien populairste Nederlandse albums. Bekijk hier de meest actuele lijst!

Hans van Vuuren

Hans van Vuuren

Bekijk deze presentator

Reageren op Backstage?

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.