Backstage

Elke werkdag 14:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Darlene Zschech Here I Am Send Me (Live) (Radio)
Luister

Backstage

Backstage

Hét muziekprogramma van Groot Nieuws Radio! Met verhalen van artiesten, de première van nieuwe muziek en een kijkje achter de schermen van de platenindustrie.

Elke werkdag, 14:00 - 16:00

Nieuws uit Backstage

Voorstel Vrijdag: Hillsong in het Nederlands, Unspoken, Christafari

hillsonginhetnederlandsvrijdag 30 november 2018 12:40 Elke vrijdag hoor je in Backstage nieuwe muziek. Nummers, EP's of albums die uitgekomen zijn en die de moeite waard zijn om te beluisteren. Deze vrijdag onder andere aandacht voor een nieuwe EP van Hillsong in het Nederlands én een heerlijke uitvoering van 'Reckless Love' van Christafari. Geniet! Lees verder

Voorstel Vrijdag: Tori Harper, David Dunn, Chris August, Wim Bevelander

toriharpervrijdag 23 november 2018 13:45 De adventsperiode breekt bijna aan, dat betekent dat er ook weer veel kerstmuziek wordt uitgebracht. In Voorstel Vrijdag stelt Hans van Vuuren daarom nieuwe kerstsingles aan je voor van David Dunn, Tori Harper en Chris August. Ook is er aandacht voor de nieuwe EP 'Perspectief' van Wim Bevelander. Alle gedraaide nummers kun je hier terugluisteren. Lees verder

50 jaar Elly & Rikkert

In dit seizoen van Backstage gaan we genieten van '50 jaar Elly & Rikkert'. Elke week belichten we ander lied uit hun oeuvre, kriskras door de tijd, mét toelichting van Elly & Rikkert zelf.

Aflevering gemist? Je kunt ze hier terugluisteren.

Nederlandse Gospel Top 10

Elke vrijdag hoor je in Backstage de Nederlandse Gospel Top 10, de lijst met de tien populairste Nederlandse albums. Bekijk hier de meest actuele lijst!

Hans van Vuuren

Hans van Vuuren

Bekijk deze presentator

Reageren op Backstage?

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.