Backstage

Elke werkdag 14:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Christy Nockels River Of Grace
Luister

Backstage

Backstage

Hét muziekprogramma van Groot Nieuws Radio! Met verhalen van artiesten, de première van nieuwe muziek en een kijkje achter de schermen van de platenindustrie.

Elke werkdag, 14:00 - 16:00

Nieuws uit Backstage

Kinga Bán: Dit is wel mogelijk voor mij vandaag

Kinga Banwoensdag 14 maart 2018 15:00 "Dit is vandaag, met z'n vreugde en zijn pijn, en je hoeft maar één ding te doen. Dat is: er zijn." Het is een stukje uit de tekst van het lied 'Vandaag' dat Kinga Bán samen schreef met Matthijn Buwalda. Woensdag kwam de videoclip bij dit lied uit én schoof Kinga Bán aan in de studio om in Backstage te vertellen over het lied en haar nieuwe album, dat ook de CD van de Week is. Lees verder

"Na jaren weten we wat onze sound echt is"

trinity_fbpdonderdag 08 maart 2018 14:30 De band Trinity gaat een druk en mooi jaar tegemoet. Er komt een nieuw album die 'The In Between' gaat heten en de band gaat ook een tour doen door Europa en Amerika. Leadzanger Elbert Smelt is enthousiast over de nieuwe plannen. "Na jaren uitproberen weten we wat onze sound echt is", vertelde hij donderdag in Backstage. In april gaan we de eerste single van het nieuwe album horen. Lees verder

Gehoord in Backstage

Nederlandse Gospel Top 10

Elke vrijdag hoor je in Backstage de Nederlandse Gospel Top 10, de lijst met de tien populairste Nederlandse albums. Bekijk hier de meest actuele lijst!

Van Nederlandse Bodem

Hans draait elke dinsdag in Backstage een lied 'van Nederlandse bodem'. Welk lied mag hij gaan draaien? Je kunt hier stemmen!

Reageren op Backstage?

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.

Hans van Vuuren

Hans van Vuuren

Bekijk deze presentator