Bij Jorieke

maandag - donderdag Bij Jorieke - Jorieke Eijlers

Nu speelt

Lauren Daigle Still Rolling Stones
Luister

Bij Jorieke

Bij Jorieke

In Bij Jorieke staat het leven met God centraal. Met haar gasten zoekt Jorieke naar geloofsverdieping, deelt bijzondere levensverhalen of bespreekt thema's die uit het leven van luisteraars gegrepen zijn. Verbinding, diepgang en plezier zijn de uitgangspunten waar elke uitzending om draait. Volg Jorieke ook op Facebook, Twitter en Instagram.

Maandag tot en met donderdag, 10:00 - 12:00

Deze week bij Jorieke

Verrassingsgast bij Jorieke

donderdag 18 oktober 2018 09:30

Woensdag komt er een verrassingsgast op bezoek bij Jorieke. Ze moet raden wie het is, om daarna in gesprek te gaan. Als hint krijgt ze een foto te zien, daar moet ze het mee doen.

Gehoord in Bij Jorieke

4 tips om vandaag te starten met beweging

autumnwalk_unsplwoensdag 17 oktober 2018 11:55 Wat is het nut van sporten en waarom is het zo gezond? En kun je ook doorslaan met sporten? De uitzending van Bij Jorieke stond woensdag in het teken van sport. Rosaline McDonald is leefstijlcoach bij Gezond en Weldoen en is fanatiek wandelaar en beoefenaar van fitness. Ze geeft 4 tips om zelf mee aan de slag te gaan. Lees verder

Willem: Er viel voor mij niet met God te leven

willemvanslooten_sqdinsdag 16 oktober 2018 11:55 Willem van Slooten groeide op in een kerkelijk gezien, maar zijn beeld van God zat vol met angsten. Hij kreeg zelfs het idee dat God zich actief tegen hem keerde. Zijn geloof gleed zo ver af, dat hij overwoog zijn leven aan satan te geven. "Als God tegen me is, dan is er misschien wel iemand anders voor me", dacht Willem toen hij op missie was in Irak. Lees verder

Abonneer je op de podcast

Ben je al geabonneer dop de podcast van Bij Jorieke? Elke donderdag verschijnt er een nieuw gesprek in de podcast-app die je gebruikt. De aflevering wordt meestal automatisch gedownload op je smartphone, afhankelijk van je instellingen.

Je kunt je abonneren op de podcast van Bij Jorieke via Apple, Stitcher, Overcast en Soundcloud.

Lees meer over de podcast

Jorieke Eijlers

Jorieke Eijlers

Bekijk deze presentator

Reageren op Bij Jorieke

Wil je reageren? Stuur een e-mail via dit formulier of stuur een Whatsappje via 06 5058 5714. Lees hier meer over app'en naar de studio.

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.

Documentaire 'Ik voelde niets' van Jorieke

Maandenlang was Jorieke niet te horen op de radio. Ze kwam door diverse redenen in een burn-out en ging door een diep dal. In de documentaire 'Ik voelde niets' deelt ze haar verhaal.

Jorieke: "Voor mij past het delen van dit verhaal met de luisteraar in het proces waar ik nu in zit. Naast het persoonlijke verhaal, beschrijft het onder andere mijn worsteling met het werk bij Groot Nieuws Radio. Het geeft mij lucht en ruimte om eerlijk te zijn over wat ik heb meegemaakt."

Beluister hier de documentaire

Wat ik nu weer heb meegemaakt?

In elke uitzending van Bij Jorieke (rond 11:40 uur) geeft één van deze mensen een inkijkje in hun leven. Ze delen een moment dat grappig, ontroerend of opvallend was.

Ron van der Spoel Elise Mannah Wilma Veen Tim Zingt Henk van Steeg
Maarten Vermeulen Henk Doest Matthijs Vlaardinger-
broek
Matthijn Buwalda Talitha Nawijn