Bij Jorieke

maandag - donderdag Bij Jorieke - Jorieke Eijlers

Nu speelt

Opwekking Band met Bertina Grijpstra 561 Nederig Van Hart
Luister

Bij Jorieke

Bij Jorieke

In Bij Jorieke staat het leven met God centraal. Met haar gasten zoekt Jorieke naar geloofsverdieping, deelt bijzondere levensverhalen of bespreekt thema's die uit het leven van luisteraars gegrepen zijn. Verbinding, diepgang en plezier zijn de uitgangspunten waar elke uitzending om draait. Volg Jorieke ook op Facebook, Twitter en Instagram.

Maandag tot en met donderdag, 10:00 - 12:00

Gehoord in Bij Jorieke

Zo leerde Sarianne van Dalen om te vergeven

SarianneVanDalen-03dinsdag 13 november 2018 11:55 Je hoort vaak: je moet anderen vergeven, want God geeft jou ook vergeven. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Sarianne van Dalen weet uit eigen ervaring dat dit een grote worsteling kan zijn, maar ook hoe waardevol en krachtig het is als je kan vergeven. Ze groeide op in een gebroken gezin. Het slechte huwelijk van haar vader en stiefmoeder werd op haar afgereageerd. In Bij Jorieke vertelde ze haar verhaal. Lees verder

Worden wie je bent als uniek kind van God

janpoolmaandag 12 november 2018 11:55 Worden wie je bent, wie wil dat nou niet? Jan Pool neemt je mee in een zoektocht langs allerlei aspecten die je daarbij kunnen helpen. Je identiteit mag je vinden in de wetenschap dat je een geliefd kind van God bent en dat je uniek gemaakt bent. Jan ziet veel mensen rondlopen met meerdere versies van zichzelf en wil dolgraag dat deze samen komen en onder de liefde van God een echte zoon of dochter van Hem worden. Lees verder

Abonneer je op de podcast

Ben je al geabonneer dop de podcast van Bij Jorieke? Elke donderdag verschijnt er een nieuw gesprek in de podcast-app die je gebruikt. De aflevering wordt meestal automatisch gedownload op je smartphone, afhankelijk van je instellingen.

Je kunt je abonneren op de podcast van Bij Jorieke via Apple, Stitcher, Overcast en Soundcloud.

Lees meer over de podcast

Jorieke Eijlers

Jorieke Eijlers

Bekijk deze presentator

Reageren op Bij Jorieke

Wil je reageren? Stuur een e-mail via dit formulier of stuur een Whatsappje via 06 5058 5714. Lees hier meer over app'en naar de studio.

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.

Documentaire 'Ik voelde niets' van Jorieke

Maandenlang was Jorieke niet te horen op de radio. Ze kwam door diverse redenen in een burn-out en ging door een diep dal. In de documentaire 'Ik voelde niets' deelt ze haar verhaal.

Jorieke: "Voor mij past het delen van dit verhaal met de luisteraar in het proces waar ik nu in zit. Naast het persoonlijke verhaal, beschrijft het onder andere mijn worsteling met het werk bij Groot Nieuws Radio. Het geeft mij lucht en ruimte om eerlijk te zijn over wat ik heb meegemaakt."

Beluister hier de documentaire

Wat ik nu weer heb meegemaakt?

In elke uitzending van Bij Jorieke (rond 11:40 uur) geeft één van deze mensen een inkijkje in hun leven. Ze delen een moment dat grappig, ontroerend of opvallend was.

Ron van der Spoel Elise Mannah Wilma Veen Tim Zingt Henk van Steeg
Maarten Vermeulen Henk Doest Matthijs Vlaardinger-
broek
Matthijn Buwalda Talitha Nawijn