Bij Jorieke

maandag - donderdag Bij Jorieke - Jorieke Eijlers

Nu speelt

Michael W. Smith Sky Spills Over (Radio-Edit)
Luister

Bij Jorieke

Bij Jorieke

In Bij Jorieke staat het leven met God centraal. Met haar gasten zoekt Jorieke naar geloofsverdieping, deelt bijzondere levensverhalen of bespreekt thema's die uit het leven van luisteraars gegrepen zijn. Verbinding, diepgang en plezier zijn de uitgangspunten waar elke uitzending om draait. Volg Jorieke ook op Facebook, Twitter en Instagram.

Maandag tot en met donderdag, 10:00 - 12:00

Deze week bij Jorieke

Michelle van Dusseldorp over opvoeden 0-4 jarigen

Michelle van dusseldorpdonderdag 27 september 2018 15:29

In vier uitzendingen komt psychologe Michelle van Dusseldorp vertellen over de verschillende opvoedfases in de jeugd. Deze uitzending staat de leeftijd 0-4 jaar centraal. Wat zijn de cruciale elementen in deze fase, wat hebben kinderen van hun ouders nodig, hoe stel je grenzen, wat geef je mee en wat kan je al doen aan geloofsopvoeding? Jouw vragen hierover zijn van harte welkom!

Gehoord in Bij Jorieke

"Zelfvertrouwen bepaalt vertrouwen in ander"

trust_unsplwoensdag 26 september 2018 11:55 Vertrouwen is een essentieel onderdeel van relaties, op het werk maar zeker ook privé. Maar vertrouwen kan ook beschaamd worden. Bram Beute is coach en helpt mensen die hiermee te maken hebben. "Jouw mate van zelfvertrouwen bepaalt hoe makkelijk je anderen kunt vertrouwen", vertelt hij woensdag in Bij Jorieke bij Groot Nieuws Radio. Lees verder

"Leider moet zicht krijgen op eigen motivatie"

matthijsvlaardinsdag 25 september 2018 11:55 'De Gezalfde' is een nieuw boek van Matthijs Vlaardingerbroek en zijn dochter Katie. Een roman over een voorganger die hoog opgetild werd door zijn gemeente en onaantastbaar leek, maar keihard van zijn voetstuk viel. Waar liggen de valkuilen van christelijk leiderschap en hoe moet je er mee omgaan als het mis gaat? "Het is belangrijk om zicht te krijgen op je eigen motivatie", vertelt Matthijs dinsdag in Bij Jorieke. Lees verder

Abonneer je op de podcast

Ben je al geabonneer dop de podcast van Bij Jorieke? Elke donderdag verschijnt er een nieuw gesprek in de podcast-app die je gebruikt. De aflevering wordt meestal automatisch gedownload op je smartphone, afhankelijk van je instellingen.

Je kunt je abonneren op de podcast van Bij Jorieke via Apple, Stitcher, Overcast en Soundcloud.

Lees meer over de podcast

Jorieke Eijlers

Jorieke Eijlers

Bekijk deze presentator

Reageren op Bij Jorieke

Wil je reageren? Stuur een e-mail via dit formulier of stuur een Whatsappje via 06 5058 5714. Lees hier meer over app'en naar de studio.

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.

Documentaire 'Ik voelde niets' van Jorieke

Maandenlang was Jorieke niet te horen op de radio. Ze kwam door diverse redenen in een burn-out en ging door een diep dal. In de documentaire 'Ik voelde niets' deelt ze haar verhaal.

Jorieke: "Voor mij past het delen van dit verhaal met de luisteraar in het proces waar ik nu in zit. Naast het persoonlijke verhaal, beschrijft het onder andere mijn worsteling met het werk bij Groot Nieuws Radio. Het geeft mij lucht en ruimte om eerlijk te zijn over wat ik heb meegemaakt."

Beluister hier de documentaire

Wat ik nu weer heb meegemaakt?

In elke uitzending van Bij Jorieke (rond 11:40 uur) geeft één van deze mensen een inkijkje in hun leven. Ze delen een moment dat grappig, ontroerend of opvallend was.

Ron van der Spoel Elise Mannah Wilma Veen Tim Zingt Henk van Steeg
Maarten Vermeulen Henk Doest Matthijs Vlaardinger-
broek
Matthijn Buwalda Talitha Nawijn