Bij Jorieke

maandag - donderdag Bij Jorieke - Jorieke Eijlers

Nu speelt

Schrijvers Voor Gerechtigheid Vluchtkerk (Met Open Armen)
Luister

Bij Jorieke

Bij Jorieke

In Bij Jorieke staat het leven met God centraal. Met haar gasten zoekt Jorieke naar geloofsverdieping, deelt bijzondere levensverhalen of bespreekt thema's die uit het leven van luisteraars gegrepen zijn. Verbinding, diepgang en plezier zijn de uitgangspunten waar elke uitzending om draait. Volg Jorieke ook op Facebook, Twitter en Instagram.

Maandag tot en met donderdag, 10:00 - 12:00

Gehoord in Bij Jorieke

Gert-Jan Segers (CU) over kinderpardon en Siriz

Gert-Jan Segers (ChristenUnie)woensdag 12 december 2018 11:55 De laatste verrassingsgast van 2018 in Bij Jorieke was een bijzondere: Gert-Jan Segers, fractievoorzitter van de ChristenUnie in de Tweede Kamer. Wat volgde was een prachtig gesprek waar Gert-Jan zijn hart liet spreken en geen blad voor de mond nam over onder andere de kwestie rondom Siriz, het kinderpardon, plan om op te komen voor jongeren en zijn drijfveren. Lees verder

"Engelen zijn geschapen om God te eren"

ronvanderspoelmaandag 10 december 2018 11:55 Eerder was predikant Ron van der Spoel te gast over het onderwerp geestelijke strijd, toen merkte hij op dat het goed zou zijn ook eens over engelen te praten en welke functies ze bekleden. "Engelen zijn in de eerste plaats geschapen om God te eren, ze loven en prijzen Hem. Het tweede is dat er een taak bij kwam: het beschermen van de mensen en ze te helpen", vertelt Ron van der Spoel in Bij Jorieke bij Groot Nieuws Radio. Lees verder

Abonneer je op de podcast

Ben je al geabonneer dop de podcast van Bij Jorieke? Elke donderdag verschijnt er een nieuw gesprek in de podcast-app die je gebruikt. De aflevering wordt meestal automatisch gedownload op je smartphone, afhankelijk van je instellingen.

Je kunt je abonneren op de podcast van Bij Jorieke via Apple, Stitcher, Overcast en Soundcloud.

Lees meer over de podcast

Jorieke Eijlers

Jorieke Eijlers

Bekijk deze presentator

Reageren op Bij Jorieke

Wil je reageren? Stuur een e-mail via dit formulier of stuur een Whatsappje via 06 5058 5714. Lees hier meer over app'en naar de studio.

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.

Documentaire 'Ik voelde niets' van Jorieke

Maandenlang was Jorieke niet te horen op de radio. Ze kwam door diverse redenen in een burn-out en ging door een diep dal. In de documentaire 'Ik voelde niets' deelt ze haar verhaal.

Jorieke: "Voor mij past het delen van dit verhaal met de luisteraar in het proces waar ik nu in zit. Naast het persoonlijke verhaal, beschrijft het onder andere mijn worsteling met het werk bij Groot Nieuws Radio. Het geeft mij lucht en ruimte om eerlijk te zijn over wat ik heb meegemaakt."

Beluister hier de documentaire

Wat ik nu weer heb meegemaakt?

In elke uitzending van Bij Jorieke (rond 11:40 uur) geeft één van deze mensen een inkijkje in hun leven. Ze delen een moment dat grappig, ontroerend of opvallend was.

Ron van der Spoel Elise Mannah Wilma Veen Tim Zingt Henk van Steeg
Maarten Vermeulen Henk Doest Matthijs Vlaardinger-
broek
Matthijn Buwalda Talitha Nawijn