Blessings

Elke werkdag 09:00 Blessings - Tim Hendriks

Nu speelt

Chr. Sliedrechts Mannenkoor Ichthus Ster In Donk're Nachten
Luister

Blessings

Blessings

In Blessings verandert jouw verzoekplaat zomaar in een speciale blessing voor vrienden, familie, collega, buur of geliefde! We laten de muziek spreken als bemoediging, orginele felicitatie, een dankjewel, uiting van liefde of als zonnige vakantiegroet. Ook jij kunt een nummer aanvragen en je persoonlijke boodschap doorgeven op Groot Nieuws Radio.

Elke werkdag, 09:00 - 10:00

Blessings gaat door deze zomer!

In de zomerperiode doen we het als team van Groot Nieuws Radio wat rustiger aan en schakelen we over op Zomerradio. Elke werkdag tussen 07:00 en 12:00 uur hoor je een gepresenteerd programma met overdenkingen, muziek, nieuws en een dienst van een christelijke conferentie.

Elke dag tussen 09:00 en 10:00 uur zenden we Zomerblessings uit. Wil jij iemand feliciteren, bemoedigen of groeten? Dat kan gewoon! Vraag een verzoek aan!

Blessings op Spotify

Geniet ook op spotify van de mooiste blessings en volg onze speciale afspeellijst. In deze lijst vind je veel van de muziek die we in Blessings draaien, maar je kunt hier natuurlijk ook inspiratie op doen voor een mooie verzoekplaat.

Open de afspeellijst op Spotify

Blessings Nieuws

Reageren op Blessings?

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.

Tim Hendriks