Blessings

Elke werkdag 09:00 Blessings - Tim Hendriks

Nu speelt

Michael W. Smith I Will Carry You
Luister

Blessings

Blessings

In Blessings klinkt jouw verzoekplaat als muziek in de oren van familie, vrienden, de liefde van je leven, buren of collega's. Vier het leven, bemoedig, zeg 'ik hou van jou', strooi met complimenten en stuur een zonnige blessing vanaf je vakantieadres. Wat de boodschap ook is, zeg het met de mooiste muziek en geef jouw blessing door op Groot Nieuws Radio!

Elke werkdag, 09:00 - 10:00

Elke vrijdag: Joke Buis in de studio

Joke Buis komt iedere vrijdagmorgen langs in de studio om bij Blessings live een verzoek te spelen. Hoe gaaf is dat! Een extra bijzonder moment waarmee we de uitzending afsluiten en opgeladen richting het weekend gaan.

Wie verras jij met een muzikale blessing op de radio? Vraag een verzoekplaat aan en wie weet zingt Joke Buis hem straks wel live voor jou op Groot Nieuws Radio!

Bekijk hier de video's van de liederen die Joke Buis al eens zong in Blessings.

De Praatpaal

Verdrietig genoeg hebben wij onlangs afscheid moeten nemen van onze felgele vriend langs de kant van de weg, de praatpaal. Problematisch, want waar kun je in geval van nood nu nog terecht? Reden om deze reddingsboei nieuw leven in te blazen en een prominente plek te geven in Blessings.

Heb je pech, loopt alles in de soep of zie je beren op de weg? Lucht hier je hart en wij helpen je graag weer op de rit met de beste muziek voor jouw probleem.

Geef je weekendblessings door!

Op maandagmorgen wil je natuurlijk maar één ding van elkaar weten: hoe was je weekend? Deel daarom hier jouw weekendblessings en vertel waarom jouw weekend zo mooi, onvergetelijk of bijzonder was. Tel je zegeningen, wij tellen graag met je mee!

Via onderstaand formulier kun je je weekendblessings doorgeven!

De plaat die je raakt

Welke plaat raakt je? Vertel ons over dat ene lied, waarom dat zoveel voor jou betekent.

Welke herinnering, welk verhaal en welke bemoediging hoor je in dit lied en wil je met ons delen?

Geef het hier door

Reageren op Blessings?

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.

Blessings Nieuws

Tim Hendriks

Blessings op Spotify

Geniet ook op Spotify van de mooiste Blessings en volg deze speciale afspeellijst. In deze lijst vind je veel van de muziek die we in Blessings draaien, maar je kunt hier natuurlijk ook inspiratie op doen voor een mooie verzoekplaat.

Open de afspeellijst op Spotify