Blessings

Elke werkdag 09:00 Blessings - Tim Hendriks

Nu speelt

Bob, Jordan & Devon Kauflin All I Have Is Christ (Live From Sing!)
Luister

Blessings

Blessings

Vraag vandaag nog een lied aan en geef daarmee een blessing door aan familie, vrienden, collega’s, buren of die ene speciale persoon in je leven! Verras hem of haar met een verzoekplaat en bemoedig, feliciteer, bezegel de liefde, zeg dankjewel of spreek je waardering uit. Wat de boodschap ook is, zeg het met de allermooiste muziek op Groot Nieuws Radio.

Elke werkdag, 09:00 - 10:00

Vraag een blessing aan

Doe mee met Blessings en vraag ook een lied aan voor de ander. Je kunt op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 bellen met 0909-1231008 (55ct/min), maar je kunt je blessing ook doorgeven via de site. Vraag nu een blessing aan!

Geef je weekendblessings door!

Op maandagmorgen wil je natuurlijk maar één ding van elkaar weten: hoe was je weekend? Vertel waarom jouw weekend zo mooi, onvergetelijk of bijzonder was. Tel je zegeningen, wij tellen graag met je mee!

Deel het via onderstaand formulier.

De plaat die je raakt

Welke plaat raakt je? Vertel ons over dat ene lied, waarom dat zoveel voor jou betekent. Welke herinnering, welk verhaal en welke bemoediging hoor je in dit lied en wil je met ons delen?

Geef jouw plaat door!

Tim Hendriks

Inspiratie voor een lied

Wil je een blessing aanvragen en ben je op zoek naar een speciaal lied? We hopen je te inspireren, daarom hebben we een aantal mooie liederen op een rij gezet voor verschillende situaties. Zoek een lied uit!

Reageren op Blessings?

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.