Blessings

Elke werkdag 09:00 Blessings - Tim Hendriks

Nu speelt

Adem Project No Limit
Luister

Geef jouw blessings door!

Geef je Blessings door!

  • Vul je e-mailadres in zodat we je een automatische bevestiging kunnen sturen. Heb je geen bevestiging ontvangen via e-mail, dan hebben we je verzoek niet ontvangen.
  • Je kunt maximaal 2 verzoeken per maand doorgeven.
  • Als je een Blessing aanvraagt voor iemand anders, houd dan bij het invullen van de persoonlijke boodschap rekening met de privacy van de ontvanger. Onze redactie kan wijzigingen aanbrengen om de privacy van de ontvanger te beschermen.
  • Blessings wordt uitgezonden op maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 10:00.


< Ga terug naar de pagina van Blessings

 

Geef jouw Blessings door!

De afzender van de Blessing

 

 

Voor wie is deze blessing?

Kies een datum waarop we dit verzoek mogen uitzenden. Staat de gewenste uitzenddatum er niet bij, dan is deze niet (meer) beschikbaar.
Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.

Disclaimer

We proberen altijd het aangevraagde lied (eerste of tweede suggestie) te draaien. Toch kan het voorkomen dat geen van de aangevraagde liederen in onze database voorkomt of dat we om een andere reden niet aan uw liedverzoek tegemoet kunnen komen. In dat geval zullen wij het verzoek naar eigen inzicht – indien mogelijk in overleg met de aanvrager – zo passend mogelijk op een andere manier vorm geven.

Bij de samenstelling van het programma wordt er ook gekeken of uw aanvraag qua muziekstijl past in het format. Zo is Blessings bedoeld voor  aanbiddingsmuziek en bieden wij in Wens ruimte voor psalmen, gezangen en geestelijke liederen in koor- en orgeluitvoeringen.

Het is niet mogelijk om verzoeken aan te vragen voor een dag/datum die niet in het keuzemenu van het formulier staat.
U heeft de mogelijkheid om maximaal twee verzoeken per maand in te zenden.