Nu op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 't Heerlijk Loflied - Hans van Vuuren

Nu speelt

Pascal van de Velde & Hugo van der Meij Nella Fantasia (Instrumentaal)
Luister

Tweede editie Feest van Geloof

Kom je ook naar het Feest van Geloof op zaterdag 24 november 2018? Ook dit jaar zullen weer veel artiesten acte de présence geven tijdens een feestelijke avond in De Basiliek in Veenendaal. De line-up tot nu toe: Reyer, Lars Gerfen, The Bowery, Sharon Kips, Joke Buis, Gezina van den Bos en G-Roots!

"Het format van het Feest van Geloof is ongewijzigd", vertelt bandleider Daniël van der Molen. "Toonaangevende artiesten brengen herkenbare liedjes ten gehore, maar dan soms net in een ander jasje. De artiesten zingen niet alleen hun eigen repertoire, maar slaan vocaal ook de handen ineen. Ze laten liedjes horen van elkaar en hun eigen muzikale helden. Ook zal er weer volop interactie zijn met het publiek en kan er weer naar hartelust worden meegezongen."

"De naam Feest van Geloof is geen toeval, het belooft daadwerkelijk een meer dan feestelijke avond te worden", aldus Wilfred Hardeman, directeur van Groot Nieuws Radio. "We zijn er trots op dat we samen met de Basiliek, TCC Studios, Wiko en Events4Christ met dit muziekfeest mogen laten zien wat geloof doet in het leven van mensen. De artiesten op de avond zullen de bezoeker meenemen in hun persoonlijke geloofsleven en zo met elkaar het geloof vieren."

Kaarten voor de tweede editie van het Feest van Geloof zijn verkrijgbaar via Events4Christ. Een toegangskaart kost € 12 per persoon.