Nu op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Bij Jorieke - Jorieke Fredrikze

Nu speelt

Marcel & Lydia Zimmer 462 Aan Uw Voeten Heer
Luister

Word vriend van Groot Nieuws Radio & ontvang de nieuwste CD van Sela

Al twee jaar voert het lied 'Ik zal er zijn' van Sela de Top 1008 aan, de lijst met mooiste liederen volgens de luisteraars van Groot Nieuws Radio. Sela is nu terug met een nieuw album met liederen voor de kerk: 'Vreugde van mijn hart'.

Word vriend van Groot Nieuws Radio voor € 7,50 per maand en ontvang dit gloednieuwe album van Sela gratis thuisgestuurd. Als vriend ondersteun je het werk van Groot Nieuws Radio. Met jouw gift kunnen we programma's maken vol goede gesprekken, bemoedigingen en muziek van nog veel meer andere christelijke artiesten.

Groot Nieuws Radio ontvangt geen subsidie van de overheid. Voor het maken en uitzenden van programma's zijn we afhankelijk van adverteerders en donateurs.

Doe je mee? Vul nu onderstaand formulier in en word vriend van Groot Nieuws Radio! Dank voor jouw steun!


Mensen met een bijzonder getuigenis, schrijvers, muzikanten en deskundigen komen in Bij Jorieke hun ervaringen en verhalen delen. Jorieke is er elke maandag-, dinsdag- en donderdagochtend. Backstage is hét muziekprogramma van Groot Nieuws Radio. Met verhalen van artiesten en de première van nieuwe muziek. Hans van Vuuren hoor je elke middag tussen 14:00 en 16:00.

Ja, ik word vriend van Groot Nieuws Radio!

 

 

Kalender (dd-mm-jjjj) 
  • U wordt zeven dagen vóór de eerste incasso geïnformeerd door Groot Nieuws Radio over de machtiging (prenotificatie).
  • Groot Nieuws Radio wordt ondersteund door de Stichting Groot Nieuws Radio, die alle donaties van de vrienden beheert.
  • Lees hier de algemene voorwaarden